yatmadan nane likörü de içYarın dişçi randevum var. Adamcağıza anason koklatmayayım diye bugün de viskiyle devam.????Ekli dosyayı görüntüle 49037
Çengelköy hıyarımla mutlu mesut yaşarken Çengelköy irlandalısı soktu fitneyi içimize, hemen kestim bi kavunbekledikçe güzel oldu beee bu angara kavunuTepsiyi fırına sürmeden önce yolu akışkan hale getirelim ????
Afiyetle dostlar ????
Ekli dosyayı görüntüle 49036
Topram sızmışım birazdan geliyorum..Çengelköy hıyarımla mutlu mesut yaşarken Çengelköy irlandalısı soktu fitneyi içimize, hemen kestim bi kavunbekledikçe güzel oldu beee bu angara kavunu
Ekli dosyayı görüntüle 49041
Hıyar kestim ben de. Yalnız buradaki boyutları biliyorsun, ikimizde de yeter ????Çengelköy hıyarımla mutlu mesut yaşarken Çengelköy irlandalısı soktu fitneyi içimize, hemen kestim bi kavunbekledikçe güzel oldu beee bu angara kavunu
Ekli dosyayı görüntüle 49041
Gelmedin..????Topram sızmışım birazdan geliyorum..
Geldim. Hocam...Gelmedin..????
Hoşgeldin kardeşim. ????Geldim. Hocam...
Hani . Kimse yanlış anlaşılmasın. Bizi bilen bilir hocam. Boş değiliz biz..Gelmedin..????
yavaş git Serkan hocam, blush yazın kayalıklarda buz kovasına koyardım 2 şişe ,şekerlimi ne ,başdöndürür fena.Topram sızmışım birazdan geliyorum..
Çengelköy'ü ancak yiyorum,zenci fln sen alışmışındır orada ki iklime ,beni ortak etme,kalın gelirKavun genelede bizden gitmez, honeydew diye gelio amerikadan fln,kilosuna 6 dolar verirdim,aslanım Angaralım 4 liraya verdi bi çuval.Hıyar kestim ben de. Yalnız buradaki boyutları biliyorsun, ikimizde de yeter ????
Bir öm yeter kalanını şutlarım sana ????
Benim kavun nereli bilmiyorum ama güzel çıktı kerata ????
Ekli dosyayı görüntüle 49042