Arada karaciğere de izin vermek lazım ki ilerleyen yaşlarda mahrum kalmayalım alkolden. ????Bugün bende nadasa gittim
Yarın bi fıskide ben içeyim
Afiyet olsun
Haftanın anlam ve özetini belirten ilk resim ,sanki haydar abiye tepki olarak varız bugünÖzlemişim sizleri.
Pek bir şeyler paylaşmıyor olsam da hep okuyorum.
Afiyetler olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 48999
Topram bu arkadaşın benimle ilgili bir sıkıntısı var sanırımHaftanın anlam ve özetini belirten ilk resim ,sanki haydar abiye tepki olarak varız bugün
Sabah bir uyanıyorsun fince konuşuyorsun. İsmin André. ????Sabah bir uyanıyorsun son 30 yıl rüyaymış..
Corona yok ????
Bira bedava, rakının şişesi 5 TL ????Kahve 50 krş
Mesai saatleri 11.00 -14.00
Emeklilik yaşı 30
Ötv kalkmış kdv ise sadece %0.01 ????
Missss gibi daha ne olsun ????????
(Çok hayal kuruyorum sanırım ????)
Herşeyin hayırlısı hocamSabah bir uyanıyorsun fince konuşuyorsun. İsmin André. ????
Sen kimsin? Şaka şaka afiyet olsun hocam
bu aralar bi ayağım angarada bulacam senii azaşşşşÖzlemişim sizleri.
Pek bir şeyler paylaşmıyor olsam da hep okuyorum.
Afiyetler olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 48999
Kral! Yapma. Bunu. Sen ciğersin
Nettik beyaa.. arada uzak durmak lazım.. seyretmek lazım gökyüzünden.. Hep yeryüzünde olup seyretsin mi alem bizi..? sıkıntı yokkkKral! Yapma. Bunu. Sen ciğersin
Corona ve çeşitli sıkıntılar enkaza çevirdi bu sıralar. Enkazdan çıkıp ayağa kalkmak bir süre alacak.bu aralar bi ayağım angarada bulacam senii azaşşşş
İsimle müsemma. Haydar Haydar. ????Nettik beyaa.. arada uzak durmak lazım.. seyretmek lazım gökyüzünden.. Hep yeryüzünde olup seyretsin mi alem bizi..? sıkıntı yokkk