Beluga, Belvedere... ???? ???? Daha az vakit alıyor diye viski dünyasını ziyaret ediyorum.????vay vay vay vayyyy bir zamanların belugacısı yumuşamışmı ne sosyete olmuşsun lennn
o bardakla fiski içip sınıfta kaldın haberin olsunBeluga, Belvedere... ???? ???? Daha az vakit alıyor diye viski dünyasını ziyaret ediyorum.????
Bardağa takılmayın diye yazacaktım; ama ne gerek var demiştim. ???? Viski bardağım yok maalesef.????o bardakla fiski içip sınıfta kaldın haberin olsun
İpsala'da hatırlat bana, bir takım hediye edeyimBardağa takılmayın diye yazacaktım; ama ne gerek var demiştim. ???? Viski bardağım yok maalesef.????
gel ben sana Paşabahçe alayım. Boşver gavur mallarınıTeşekkür ederim komutanım düşündüğünüz için. ???? Şunlardan alacaktım aslında,
Ekli dosyayı görüntüle 48973
Pek fırsatım olmadı. ????
Güzelmiş bu bardak! ???? Fotoğrafı görünce biraz daha içeyim dedim şimdi.????????gel ben sana Paşabahçe alayım. Boşver gavur mallarını
Ekli dosyayı görüntüle 48974
Rica ederim. Karıştırdım sanırım. %4 alkollü efesin beyaz kutulu bir birası.Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Varım nedir bilmiyorum.
Şarap ve fıstık görünce bunu yazmaya gelmiştim ????Sarap içilmezmi be serkan hocam ,damak tadına uyanı bul ama ,seçici ol.Bide ne fıstığı yav,eski kaşar çak yanına mis gibi gider