pablo
Community
Lagavulin içio ,tam godfatherİyi akşamlar herkese, şerefinize,
Ekli dosyayı görüntüle 48964
Lagavulin içio ,tam godfatherİyi akşamlar herkese, şerefinize,
Sarap içilmezmi be serkan hocam ,damak tadına uyanı bul ama ,seçici ol.Bide ne fıstığı yav,eski kaşar çak yanına mis gibi giderEkli dosyayı görüntüle 48965Ekli dosyayı görüntüle 48965Cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Geçen hafta iki şişe içtim şarap. Benim ilgi alanım değil. Arkadaş iş yerinde abi sana getireceğim şarap dedi. Almış 3 şişe. Sağolun. Çok kötü. Abi fıstıkla iç dedi. Denemediğim alkol çeşidi kalmadı. Rakı ile bira içmişligim var. Alışırsın abi dedi. Tamam ucuz lakin ne bileyim. Uymadı. Haftaya başka tatlar deneriz dedi....
Tamam hocam. Bu seri şarap olayı seçenek çok sanırım. Ölmez sağ kalırsak birde bunu deneyelim. Siz galiba topram benim...Sarap içilmezmi be serkan hocam ,damak tadına uyanı bul ama ,seçici ol.Bide ne fıstığı yav,eski kaşar çak yanına mis gibi gider
Yüzde 13 alkol yazıyor şişede . 1 litre. Neye göre hesap yapmak lazım anlamadım. Takriben 2'5 bira. Gerçi fermente içki bu. Alkol olayını hesaplayamadimSarap içilmezmi be serkan hocam ,damak tadına uyanı bul ama ,seçici ol.Bide ne fıstığı yav,eski kaşar çak yanına mis gibi gider
Abi arayayimmi kafam güzel
1 lt si senin bir zamanlar içtiğin 6 şişe varım biraya denk geliyor. Tabi 1 lt şarap 6 kutu biradan kısa sürede biteceği için daha bi güzel olur insan. Afiyetler olsun.Yüzde 13 alkol yazıyor şişede . 1 litre. Neye göre hesap yapmak lazım anlamadım. Takriben 2'5 bira. Gerçi fermente içki bu. Alkol olayını hesaplayamadim
vay vay vay vayyyy bir zamanların belugacısı yumuşamışmı ne sosyete olmuşsun lennnİyi akşamlar herkese, şerefinize,
Dede!!vay vay vay vayyyy bir zamanların belugacısı yumuşamışmı ne sosyete olmuşsun lennn
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Varım nedir bilmiyorum.1 lt si senin bir zamanlar içtiğin 6 şişe varım biraya denk geliyor. Tabi 1 lt şarap 6 kutu biradan kısa sürede biteceği için daha bi güzel olur insan. Afiyetler olsun.
Efes varım teneke beyaz kutudaki efesin uygun fiyatlı birasıBilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Varım nedir bilmiyorum.
%20 bira %80 vergi
Serkana görüntülü anlatmak en güzeliEfes varım teneke beyaz kutudaki efesin uygun fiyatlı birası
Abi bilmiyorum yemin ederim. Yeni gördüm...