Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fayyy sonunda rakılar geldi masaya...

Akşama böyle başladık.. Evyap pizzaa..
Ekli dosyayı görüntüle 49043

sonra meze bittii.. turşu ve biberle yürüdük..
Ekli dosyayı görüntüle 49044

Onlarda bitince.. Elma Kaşar devam..
Ekli dosyayı görüntüle 49045
Dedem afiyetler olsun. Rakının şöyle bi olayı var bende. Herşey normal başlıyor. Yoğurtlu meze et vs. gayet iyi. Ama illa en sonunda nutella, sütlaç, bal kaymak, tahin pekmez vb. saçma sapan bişeye bağlıyor bende. ????

Dedem afiyetler olsun. Rakının şöyle bi olayı var bende. Herşey normal başlıyor. Yoğurtlu meze et vs. gayet iyi. Ama illa en sonunda nutella, sütlaç, bal kaymak, tahin pekmez vb. saçma sapan bişeye bağlıyor bende. ????

Kapanışta sütlaç ve bazlama yiycez daha.. bazlama da evyap..Pizza hamurunu fazla tutmuş Han'ım 2 tane bazlama yapıverdim hemen.. ????

1607281883378.png

Ufaktan başlamakla iyi etmişsin ????
Naparsin işte, zorda kalınca bulduğunu ve yiyebildiğin kadarını yiyorsun. Kaç cm lazım ki sana ????

Kavun Güney Amerika belli ama Amerikan olduğunu sanmam. Genelde güzel çıkıyor.

Patates ile arana mesafe koyduğunu düşünmüştüm, dönüşün muhteşem ????

yavaş git Serkan hocam, blush yazın kayalıklarda buz kovasına koyardım 2 şişe ,şekerlimi ne ,başdöndürür fena.

Çengelköy'ü ancak yiyorum,zenci fln sen alışmışındır orada ki iklime ,beni ortak etme,kalın gelir:)Kavun genelede bizden gitmez, honeydew diye gelio amerikadan fln,kilosuna 6 dolar verirdim,aslanım Angaralım 4 liraya verdi bi çuval.

Bende yine geldim gaza yaktım mangalı,Afyon sandıklı patatesi,geçerken hususi aldım ,satan adama çok hassasım bu konuda kötü çıkarsa yakarım tezgahını diye tehdit ettim,anlamadı ama bilseydi ciddiye alırdı:)

Ekli dosyayı görüntüle 49048

İstanbul'dayken rakı sonrası özellikle balık/rakı sonrası fırına hafif sütle ezdigim tahin helva atardım. Kızarana kadar tutup, çıkartınca da hiç beklemeden kızarmış ekmekle dalardım ????

Ufaktan başlamakla iyi etmişsin ????
Naparsin işte, zorda kalınca bulduğunu ve yiyebildiğin kadarını yiyorsun. Kaç cm lazım ki sana ????

Kavun Güney Amerika belli ama Amerikan olduğunu sanmam. Genelde güzel çıkıyor.

Patates ile arana mesafe koyduğunu düşünmüştüm, dönüşün muhteşem ????
Yok arada yaptım da resim atmadım:)Birader benimle üni.de öğrenci ,dünde söylemişti ,abi annem babam anlatıyor paso patates yapıomuşsun bana da bana da diye:)

@Haydar abi lüfer ,bazlama ve bilumum Evyap ürünlerden tadımlık stoğuna al lütfen,yarın sabah Elazığ-Batman-Urfa yola çıkıyorum ,barter'lık ne lazımsa toplar getiririm:)

Yok arada yaptım da resim atmadım:)Birader benimle üni.de öğrenci ,dünde söylemişti ,abi annem babam anlatıyor paso patates yapıomuşsun bana da bana da diye:)

@Haydar abi lüfer ,bazlama ve bilumum Evyap ürünlerden tadımlık stoğuna al lütfen,yarın sabah Elazığ-Batman-Urfa yola çıkıyorum ,barter'lık ne lazımsa toplar getiririm:)

Aşı olmadan aşı olmamış kimseyle aynı sofraya oturmayacam pablocan.. yaş 57.. ve daha tutulması gereken 2000 (İki bin) lüfer var hedefimde.. yani 10 sene..
Seneye hepinizi beklerim..

Gecenin 2 sinde salonun ortasında elektrikli ızgara ile sucuk kızartıp yemiş, üstüne de künefeci aramaya çıkmış adamım ben ????
Yarışmak gibi algılama ama gecenin 3 ünde lokmacıların hamur kıvamını zihnimde canlandırıp (o zaman cep telefonunda İnternet olmadığından) yağa hamur döküp lokma yapan adamım ben (üniversite zamanı). ????

Aşı olmadan aşı olmamış kimseyle aynı sofraya oturmayacam pablocan.. yaş 57.. ve daha tutulması gereken 2000 (İki bin) lüfer var hedefimde.. yani 10 sene..
Seneye hepinizi beklerim..
Latife yapıyorum abi,kimsenin kimseye gidecek ve ağırlayacak durumu yok eş dost bağabında,iş güç ekmek parası için giden mecbur gidiyor geliyor.Allah bir 57 sene daha versin inşallah

Özledim seni eski dost. Beşiktaş sahilinde, 2000 li yılların başında, kulaklarımda kulaklık, müzik dinlerken yudumlardım seni. Arkama dönüp bakma gereği duymayacak kadar güvende hissederdim kendimi, ayaklarımı boşlukta sallarken boğaza... Sonra sildiler piyasadan seni. Özelleşerek bittin.. Atamın isim babası olduğu yoldaşım. images.jpeg

20 yıl geçti be dedem o kanyağın üzerinden. Dedem derken seni kast ediyorum @Haydar abi. Geçmişe özlem her kuşakta mı var yoksa herşey hep zaman geçtikçe b*ka mı sarıyor. Eski filmler bile daha bi ısıtmıyor mu insanın içini. Eski şarkılara hiç girmiyorum bile. ???? Yoksa ihtiyarlık mı diyorlar buna. ???? Her neyse. Sanırım biliyorum cevabını. ????

Geri