pablo
Community
Yakışmadı baba,aberlour fln beklerdikİyi akşamlar herkese, ????
Ekli dosyayı görüntüle 49265
Yakışmadı baba,aberlour fln beklerdikİyi akşamlar herkese, ????
Ekli dosyayı görüntüle 49265
Duayen derken robodst yi kastediyorsun sanırım. ????
Maişe yap boş vaktin olursa,çıkan mahsulu kardeş payı yaparızDuayen derken robodst yi kastediyorsun sanırım. ????
Hey gidi hey. Eskiden parmağına damlatıp kokusundan ayırımları yaparlardı şimdi herşey tam otomatik. ????
(keşke benim de ollsaa????)
Sana gonderirdim de , uluslararası kaçakçılığa girer,yatarı varAcık da bağa bir, dindinduuuo
Ekli dosyayı görüntüle 49314
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır" sözünün karşılığı @pablo ????????????
"Barter ede......" diye girer şimdi o muhabbete. ????Acık da bağa bir, dindinduuuo
manda dirken yeni bir markamı o. şanslı gavuristanlılar siziii ????Acık da bağa bir, dindinduuuo
Kendimi daha iyi ifade edebilmek adına, hunharca ????????????????????????????????????????????????????Edit : olayı yannış anlamış olabilirüm
O derken?BEY diyeceksiniz demedimmi ülen?"Barter ede......" diye girer şimdi o muhabbete. ????
O derken "o muhabbeti" tamlama olarak kullandım. Bey cümlenin gizli öznesi. ????O derken?BEY diyeceksiniz demedimmi ülen?
Abi tehtit etme ,valla dayarim hatalı üretim %90 metilli rakıyı ,gençliğine doyamadan gidersinpablo bey. benim barter stoğum hazır. bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 49316
gözümün önünde sana içirmeden barter yaparmıyım loooo. kaçın kurasıyız biz olummmmAbi tehtit etme ,valla dayarim hatalı üretim %90 metilli rakıyı ,gençliğine doyamadan gidersin
Şaka yav ,seneye dünür olucaz ,akrabalara yapmam öyle şeylergözümün önünde sana içirmeden barter yaparmıyım loooo. kaçın kurasıyız biz olummmm