Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle zaten abi genel hayat tarzımız,evde evyap rakı mangal,haklısın ama madem 3-5 ay daha istesekte mahrum kalicaz son bi gelelim dedik
Öyle değil kazın ayağı.. cember member kalmadı kıçımizda ayı bağırıyor..
Neyse icelimm aminacoin ( bu kelimem yüzünden 6 ay baan attılar) yine atsinlar aminacoin...
İcelimmm
Angara dan selamlar.. beybazari gurusuyla raki iciyorum.16057225669371934893979178422416.jpg

Öyle değil kazın ayağı.. cember member kalmadı kıçımizda ayı bağırıyor..
Neyse icelimm ********* ( bu kelimem yüzünden 6 ay baan attılar) yine atsinlar *********...
İcelimmm
Angara dan selamlar.. beybazari gurusuyla raki iciyorum.Ekli dosyayı görüntüle 48517
Okuyamasam da nokta noktalari a q veya türevi olarak tahmin ediyorum :)geçen hafta fabrika ortamlarına girdim diye bu hafta izole ettim kendimi ,2 kişi temasta oldugum + çıktı ,çok şey var konuşacak ,herşey karmancorman sistemsiz,biyerden sonra içelim bari diyesim geliyor.

Okuyamasam da nokta noktalari a q veya türevi olarak tahmin ediyorum :)geçen hafta fabrika ortamlarına girdim diye bu hafta izole ettim kendimi ,2 kişi temasta oldugum + çıktı ,çok şey var konuşacak ,herşey karmancorman sistemsiz,biyerden sonra içelim bari diyesim geliyor.
Geçmiş olsun hocam. Ben sizin yerinize cumartesi akşamına kadar ölmezsem yazarım. İlaç içince gevşeme oluyor. Alkol alınca daha farklı biri oluyorum. Görüşmek üzere inşallah.

Geri