Kral. Afiyet bal şeker olsun.....
Teşekkür ederim.
Bir buçuk metre boyumla ev yakınındaki düğün salonunda tombul şişelerin diplerinde kalan biraları içiyordum. ???? Allah beni kahretmesin. ????
Cep harçlığımla cep kanyağı alabiliyordum öğrenciyken. ????Tekel gitti kanyak da tarih oldu.
20 liraya 5 bira , 1 paket sigara ve cips aldığım günleri özledim.
Ara sokakta salaş biyer,yasak gelecek madem son bi gelelim dedik,iki tane adam akıllı türkü bilmem ama dinlemesi meditasyon gibi geliyor
Afiyet olsunBeyoğlu havar türkü bardan selamlar ;
Ekli dosyayı görüntüle 48513
Bütün Yeşilçam emekli rejisorleri yonetmenleri burada ,seninle de gelelim bigunAfiyet olsun
64uz biz daha ,after partye bile giderizBen yasak başladı sandım ????
Öyle zaten abi genel hayat tarzımız,evde evyap rakı mangal,haklısın ama madem 3-5 ay daha istesekte mahrum kalicaz son bi gelelim dedikKorona patladı.. Akıllı ol pablocan.. Otur evde iç.
Öyle değil kazın ayağı.. cember member kalmadı kıçımizda ayı bağırıyor..Öyle zaten abi genel hayat tarzımız,evde evyap rakı mangal,haklısın ama madem 3-5 ay daha istesekte mahrum kalicaz son bi gelelim dedik
Okuyamasam da nokta noktalari a q veya türevi olarak tahmin ediyorum geçen hafta fabrika ortamlarına girdim diye bu hafta izole ettim kendimi ,2 kişi temasta oldugum + çıktı ,çok şey var konuşacak ,herşey karmancorman sistemsiz,biyerden sonra içelim bari diyesim geliyor.Öyle değil kazın ayağı.. cember member kalmadı kıçımizda ayı bağırıyor..
Neyse icelimm ********* ( bu kelimem yüzünden 6 ay baan attılar) yine atsinlar *********...
İcelimmm
Angara dan selamlar.. beybazari gurusuyla raki iciyorum.Ekli dosyayı görüntüle 48517
Geçmiş olsun hocam. Ben sizin yerinize cumartesi akşamına kadar ölmezsem yazarım. İlaç içince gevşeme oluyor. Alkol alınca daha farklı biri oluyorum. Görüşmek üzere inşallah.Okuyamasam da nokta noktalari a q veya türevi olarak tahmin ediyorum geçen hafta fabrika ortamlarına girdim diye bu hafta izole ettim kendimi ,2 kişi temasta oldugum + çıktı ,çok şey var konuşacak ,herşey karmancorman sistemsiz,biyerden sonra içelim bari diyesim geliyor.