Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğrudur.. 2. no olduk Servet agamızın yanında.. Saygımız sonsuzzz..

Ama daha uyumadım sabah 5 ten beri ayakta akşam 5 ten beri masadayım..
Not: @pablo pablocan sabah 6 öğlen 12 Lüfer aradım ama kısmetime bu geldi be..

Ekli dosyayı görüntüle 48220
Ya 58 cm zargana nedir yaa.. kamış kırılacaktı yeminle.. Ama affetmedimm.. :LOL: :cool:

Ekli dosyayı görüntüle 48221

Ekli dosyayı görüntüle 48222
Abi estağfurullah. Bizimki latife. Kalbini kirdiysam özür dilerim. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Tamam bir numaralı dede sensin...

Hocam afiyet bal şeker olsun. Bir şey sormak istiyorum. Kaç birim para buld ? Canım ülkemde 12.95 TL.
Serkan hocam angaraya 120 km gerideyim,bende o rakama aldim tekelden:)organik vodka Rusya markette 12 dolar gibi ,free shopta 20 Euro,onlarda öyle değişik şeyyappıo vatandaşı:)
Fayyy akideşşş.. leyleği IŞINLANMA ODASINDA görmüş pablocan... yarasınn
nasolsa gelicen bir gün. yazıyorum bunları kara kaplıya.

afiyet olsun herkese :)
Gençler makinayı alıcam yarın,çarşamba akşam dönüşte hammaddenin musluğu artık bende,saf 96lik full organik ,her türlü barter malzemelerinizi hazır ediniz lütfen :)

Serkan hocam angaraya 120 km gerideyim,bende o rakama aldim tekelden:)organik vodka Rusya markette 12 dolar gibi ,free shopta 20 Euro,onlarda öyle değişik şeyyappıo vatandaşı:)

Gençler makinayı alıcam yarın,çarşamba akşam dönüşte hammaddenin musluğu artık bende,saf 96lik full organik ,her türlü barter malzemelerinizi hazır ediniz lütfen :)

Valla tampırsız 85 90 zor ama.. merakla beklemedeyimm..

Valla tampırsız 85 90 zor ama.. merakla beklemedeyimm..
Abi kullanan arkadaşı aradım yine bgn, 1.5 sene olmuş alalı,2 method var biri 3 kademede 95 diğeri tek aşamada 95 ,ikiside oluo ama klasik yontemle denersen daha iyi ,kesin al dedi:)eczaci bu işlerde meraklı abimi aradım o da inceleyip destur verdi ,ne biliyim alayım gitsin ,ilk üretimleri garanti olsun diye gc'ye sokup metanol kaç var içinde kontrol edicem,detayları paylaşırım buradan

Sevgili topram ben seni Rusya'da biliyorum..özür dilerim. Bu arada POLATLI. MERKEZ!!!

bgn= bugün
gc= ????

az iç az pablocannnn????????
Sevgili topram ben seni Rusya'da biliyorum..özür dilerim. Bu arada POLATLI. MERKEZ!!!
Yahu siz az için , Kızılcahamam dan sevgiler dedim ya demin :)yarın Kazanda (Rusya daki değil Ankara Kazan:) ) işim var bitince aleti alicam.ilk üretimleri musterilerimdeki gc(gas chromotography) cihaza sokup içindeki metanol oranına baktircam,baktım ters durum yok sonra @comandante 'ye icircem 2 duble ,güneş tutulması yasamazsa ordan yürür gideriz sonra:)

Yahu siz az için , Kızılcahamam dan sevgiler dedim ya demin :)yarın Kazanda (Rusya daki değil Ankara Kazan:) ) işim var bitince aleti alicam.ilk üretimleri musterilerimdeki gc(gas chromotography) cihaza sokup içindeki metanol oranına baktircam,baktım ters durum yok sonra @comandante 'ye icircem 2 duble ,güneş tutulması yasamazsa ordan yürür gideriz sonra:)

Ne az içcem beyaa.. korona gelmiş kıçımızın dibine.. ne kaa yaşayacam belli mi... içerimmmm

Geri