Fayyyy temelliden bi cuval kavun alınmış..kaca temelli de kavun pablocan?O lüfer buraya gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 48327
Abi kazandan aldım ,25 kilo ,4 lira kilosu.tatmadim daha yeni geldim İstanbul'a, adam iyi dedi.luferimi ayir getircem sana da kavundanFayyyy temelliden bi cuval kavun alınmış..kaca temelli de kavun pablocan?
Mevsiminde 3 liraydi.. 4 guzel fiyat.lufer az da olsa var deep freezde .. ayirildi say.. yeni yakalayamazsam. Ama ilk yakaladigima video ceker atarim. Simdi firtinalar var.. cikkamiyoruz.????Abi kazandan aldım ,25 kilo ,4 lira kilosu.tatmadim daha yeni geldim İstanbul'a, adam iyi dedi.luferimi ayir getircem sana da kavundan
Abi zaten bi tane ayır yeter,beraber yeriz,maksat muhabbet olsun.Mevsiminde 3 liraydi.. 4 guzel fiyat.lufer az da olsa var deep freezde .. ayirildi say.. yeni yakalayamazsam. Ama ilk yakaladigima video ceker atarim. Simdi firtinalar var.. cikkamiyoruz.????
Afiyet olsun ????Abi zaten bi tane ayır yeter,beraber yeriz,maksat muhabbet olsun.
@murcix sen bilmezsinbu da Polonya vodkasi ,sapirdattim iyice resimdeki gibi çavdarlı ekmek aroması geliyor ,bulursan oralarda al bı tane dene
Ekli dosyayı görüntüle 48331
Yav bende senede bir içerdim vodka, sardı buara,iyice soğutup sek.membagsindasin single malt viski tadimlarina gecmeni bekliyorumAfiyet olsun ????
Votka ile pek aram yok, nadir de olsa sevdiğim meyve suyu ile karıştırıp içiyorum. Senin yüzünden bira çeşitliliğini ve lezzetlerini keşfettiğimden bu yana güzel güzel takıyorum ????
rakı/bira devam ????
Viski de hiç sevmiyorum ki ????????Yav bende senede bir içerdim vodka, sardı buara,iyice soğutup sek.membagsindasin single malt viski tadimlarina gecmeni bekliyorum
shame on you diyecektim zaten emojiyle kendin itiraf etmişsinanason tohumcuyla meşe ficicisi vardı ama vakit olmadı ,ay sonuna doğru gidince alicam artık ,etilden bişey çıkmazsa Kentucky yaparımViski de hiç sevmiyorum ki ????????
Meşe fıçı işine gir sen. Viski olmadı net tütün olayına çevirirsin olayı ????
Güle güle kullan. Dünyada glikoz var oldukça daha sana ölüm yok. ????????O lüfer buraya gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 48327
Barter işi sakat. ???? Mevzuatta yeri var valla, iki ayrı teslim hükmündedir vs. diye. İkram ya da hediyede sıkıntı olmaz ama. Asla geri çevirip kırmam kimseyi. ????Eyvallah üstat,barter yapacak biseyler getir glikoz içeren bı üretimde sana yapayım
Ekli dosyayı görüntüle 48333
Afiyet olsun hocam olabildiğince boykota devam .Tamam boykot falan ama özlemişim şu tombulu. İlk göz ağrım.
Herkese afiyetler olsun. Ekli dosyayı görüntüle 48425
Teşekkür ederim.Afiyet olsun hocam olabildiğince boykota devam .
Arada sizin gibi esnetme yaptığım olabiliyor