Yarasin be sero.. biz seferiye devamm.. Temelli kavunu peynir..Ekli dosyayı görüntüle 48552Ekli dosyayı görüntüle 48552Cümleten afiyet olsun arkadaşlar......
Abi afiyet olsun. Modu istiyorum.Yarasin be sero.. biz seferiye devamm.. Temelli kavunu peynir..Ekli dosyayı görüntüle 48553
O mod TEAMSEAH.. bu topraklarda 3 Kardeşi var, üçü de bende.. kimseyle paylasamam .. hakkını helal et.. gönül koyma..Abi afiyet olsun. Modu istiyorum.
Helal olsun abim. Benimki latife..O mod TEAMSEAH.. bu topraklarda 3 Kardeşi var, üçü de bende.. kimseyle paylasamam .. hakkını helal et.. gönül koyma..
Hava kilidinin üst kapağı yok mu ? Yada şeffaf renkde ben mı seçemedimYapamazsın dediler ,hor gördüleryrm saat sonra baloncuklar çıkmaya başladı mı demeyin keyfime
Ekli dosyayı görüntüle 48557
Muhtemelen bira değildir. Onun artık robosu var.Hava kilidinin üst kapağı yok mu ? Yada şeffaf renkde ben mı seçemedim
Kırmızı oluyordu genelde bi kapak olması gerek.Eger o kapağı takmadıysanız hocam birayı bozarsınız.
Hava kilidinin üst kapağı yok mu ? Yada şeffaf renkde ben mı seçemedim
Kırmızı oluyordu genelde bi kapak olması gerek.Eger o kapağı takmadıysanız hocam birayı bozarsınız.
Kapak varda takmadım ,öyleydi videolarda.baloncuk oluyor şuanda.bir iki videoda serum hortumunu su dolu bardağa sokuyorlardi ama elde bu var diye böyle yaptım.maya 48 turbo maya kullandim maişe içinMuhtemelen bira değildir. Onun artık robosu var.
Eğer turbo maya kullanıyorsa mayşe için kolay kolay enfekte olmaz. O hava kilidindense kristal hava kilidi, hortum ve su dolu şişe kullansa daha iyi olur. Özellikle alkotec 48 turbo gibi hızlı çalışan mayalarda.
Mayşe belli bir sıcaklığa geldiğinde mayalar coşuyor. Sizin hava kilidindeki su dışarı akmaya başlıyor. Zaten 48 olayının amacı (her 48 yazan 48 değil, orijinalini getiren de var birebir taklit eden de taklit edemeyen de????) kısa sürede yüksek sıcaklıkta yüksek alkol elde etmek. Gerçi şekeri çok koyup süreyi uzatarak alkol oranı da arttırılabiliyor.Kapak varda takmadım ,öyleydi videolarda.baloncuk oluyor şuanda.bir iki videoda serum hortumunu su dolu bardağa sokuyorlardi ama elde bu var diye böyle yaptım.maya 48 turbo maya kullandim maişe için
Alfasol aldım tövbe de çarpılırsınpeki 10 puanlık uzman sorusu ,hava kilidindeki bu su bı sure sonra bitermi?biterse üstten ekleme mi yapacağım?Mayşe belli bir sıcaklığa geldiğinde mayalar coşuyor. Sizin hava kilidindeki su dışarı akmaya başlıyor. Zaten 48 olayının amacı (her 48 yazan 48 değil, orijinalini getiren de var birebir taklit eden de taklit edemeyen de????) kısa sürede yüksek sıcaklıkta yüksek alkol elde etmek. Gerçi şekeri çok koyup süreyi uzatarak alkol oranı da arttırılabiliyor.
Ben o hava kilidiyle sadece bira yaptım. Onda bile köpürüp taşma yapıyordu sürekli. Alcotec 48 turbo yeast bu mayanın orijinali, alcotec tr Türk malı çakma ama orjinaline çok yakın. Alfasol da bunlar kadar hızlı çalışıyorsa bence sürekli kontrol et. Hızlıdan kastım neredeyse saniyede bir baloncuk olan bi dönem oluyor.Alfasol aldım tövbe de çarpılırsınpeki 10 puanlık uzman sorusu ,hava kilidindeki bu su bı sure sonra bitermi?biterse üstten ekleme mi yapacağım?
Yok bu aheste aheste baloncuklu ,hava kanalını biraz aşağı ittirince baloncuk patlaması yaşıyor kovayı sarmakta neymiş, sen hele bi başarılı ol seni nufusuma alicam dedim tek taşı önüne koydumBen o hava kilidiyle sadece bira yaptım. Onda bile köpürüp taşma yapıyordu sürekli. Alcotec 48 turbo yeast bu mayanın orijinali, alcotec tr Türk malı çakma ama orjinaline çok yakın. Alfasol da bunlar kadar hızlı çalışıyorsa bence sürekli kontrol et. Hızlıdan kastım neredeyse saniyede bir baloncuk olan bi dönem oluyor.
Sen zaten dayanamaz gün aşırı kontrol eder sarar sarmalarsın kovayı????
O arada da çok azaldıysa ekleme yaparsın.
O zaman bişey olmaz. Gerçek 48 eğer ki su çok soğuk değilse 6 saate kalmaz ateş etmeye başlardı. 48 saatte6 kilo şekere %14 falan vermesi lazım normalde.Yok bu aheste aheste baloncuklu ,hava kanalını biraz aşağı ittirince baloncuk patlaması yaşıyor kovayı sarmakta neymiş, sen hele bi başarılı ol seni nufusuma alicam dedim tek taşı önüne koydum
Alfasol aldım tövbe de çarpılırsınpeki 10 puanlık uzman sorusu ,hava kilidindeki bu su bı sure sonra bitermi?biterse üstten ekleme mi yapacağım?