Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesin çözüm.su aktı, bitti derdi olmaz
Afiyet olsun cemaat
Hey sen çılgın genç !öyle uzaktan gurme gibi anlatma ,hazirla şu fakire bi maişe ,ptesi akşam geliom oralara bir-iki günlük ,barterlik alırım yanıma biseyler:)
turbo murbo.. fena fermante olursa hortumdan fışkırır ona dikkat.. oranlar önemliiii.. Hızlı giden kaza yapabilüü..Fermantasyonun hakkı 20 gündür.
Bugünler icin 3 tane boş damacana atmıştım kenara:)hortum su sistemi yapayım bi yarın bakalim abi nasıl olacak.

Hey sen çılgın genç !öyle uzaktan gurme gibi anlatma ,hazirla şu fakire bi maişe ,ptesi akşam geliom oralara bir-iki günlük ,barterlik alırım yanıma biseyler:)

Bugünler icin 3 tane boş damacana atmıştım kenara:)hortum su sistemi yapayım bi yarın bakalim abi nasıl olacak.

Ortaya yazdırma.. sana anlattım durumumu 10 günde 2 kere angara yaptım.. saat 5 te döndüm.. duruma göre tekrar döneceğim.. buralarda olunca gel başım üstüne.. seninle hazır etilli ve gerçek tohumlu bir çorba kaynatırız..

:Benim kapanca.. yani sığınağım.. yani deniz.. 3 ev var 2 si boş.. Ortalık it uğursuz dolu.. boş bıraktık bu ara.. yağmur vs yağsa gidemez kimse de.. yağmıyor namıssız.. yarın gidip 2 gece kalmayı planlıyorum.. sonrası bilinmezlik zaten.. Sen idare et beni pablocan.. söz sana o maişe hazırlanacak ama nefes almaya başlayınca..

Ortaya yazdırma.. sana anlattım durumumu 10 günde 2 kere angara yaptım.. saat 5 te döndüm.. duruma göre tekrar döneceğim.. buralarda olunca gel başım üstüne.. seninle hazır etilli ve gerçek tohumlu bir çorba kaynatırız..
Yok abi durumlari biliyorum ,onu @KeaSH07 'e yazdım Antalya yolcusuyum haftaici.

Meyveden yapıp potstil damıtacaksa olur da şekerden yapılanda amaç belli abi. Ne kadar çabuk o kadar iyi sanki. ????
Pablo o 25 kilo kavundan kavun rakısı yapıyor da olabilir. ????
O kavunlardan kala kala 4 tane kaldı,mindar olur bu saatten sonra :)

Ekli dosyalar

• 16059832727198915085399608639634.jpg
    16059832727198915085399608639634.jpg
    28.9 KB · Görüntüleme: 3

maişe işi beni aşar hocam.Ben gariban kit biracısıyım :)
Turuncla fantazi için maişe yapmayı hep düşündüm ama düşünmekle kaldı üşendim :)
Taze biralar mevcut Antalyada :)

Geri