Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Ekli dosyalar

• SerKan1923 Bild 1.jpeg
    SerKan1923 Bild 1.jpeg
    23.5 KB · Görüntüleme: 11
  • SerKan1923 Bild 2.jpeg
    SerKan1923 Bild 2.jpeg
    18.7 KB · Görüntüleme: 11
  • SerKan1923 Bild 3.jpeg
    SerKan1923 Bild 3.jpeg
    20.1 KB · Görüntüleme: 11
  • SerKan1923 Bild 4.jpeg
    SerKan1923 Bild 4.jpeg
    15.5 KB · Görüntüleme: 10
  • SerKan1923 Bild 5.jpeg
    SerKan1923 Bild 5.jpeg
    24.4 KB · Görüntüleme: 11
  • SerKan1923 Bild 6.jpeg
    SerKan1923 Bild 6.jpeg
    19.9 KB · Görüntüleme: 10
  • SerKan1923 Bild 7.jpeg
    SerKan1923 Bild 7.jpeg
    22.8 KB · Görüntüleme: 13
  • SerKan1923 Bild 8.jpeg
    SerKan1923 Bild 8.jpeg
    28.8 KB · Görüntüleme: 10
  • SerKan1923 Bild 9.jpeg
    SerKan1923 Bild 9.jpeg
    23.5 KB · Görüntüleme: 10
N95 ve Normal Maske nasıl aynı derecede virüsten koruyor pek anlamadım. İncelemek lazım.
Göze çok dandik geliyor değil mi? Ben de aynı düşüncedeyim ama ameliyatlarda kullanılıyor sonuçta. Bu sebeple güvenmek istiyorum. Tabii bulabilirsem güveneceğim 2 tane n95le kalakaldık.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum:"Maske ve eldiven atıkları, kurum ve işletmelerin giriş çıkışları ile ortak kullanım alanlarında biriktirilecek. Ev ve iş yerlerindeki maske ve eldiven atıkları en az 72 saat bekletildikten sonra evsel atık olarak belediyeye teslim edilecek

COVID-19 ile mücadelede kullanılacak sağlık malzemelerini taşıyan TSK’ya ait uçağımız, Sırbistan’a indi.

Sağlık malzemelerini taşıyan uçağımız Bosna Hersek’e ulaştı.

İletişim Başkanlığı, Pandemi İzolasyon Takip Projesi'nin ayrıntılarını paylaştı. Buna göre evde izolasyon altındaki kişiler dışarı çıkarsa telefonlarına uyarı mesajı gelecek. Bu kişilerle anında iletişime geçilecek ve izolasyon altında bulundukları yere dönmeleri istenecek.

Twitter Kurucusu Jack, Koronavirüs tedavileri için şahsi varlığından 1 Milyar dolar bağışladığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı: "45 ildeki 156 yerleşim yerinde karantina uygulaması sürüyor. 5 ildeki 6 yerleşim yerinde ise karantina uygulaması sona erdirildi.

Elazığ'da koronavirüs nedeniyle denetim yapan polisler, hurda ve geri dönüşüm malzemesi toplayan vatandaşa toplam 5 bin 606 TL ceza kesti.

Corona virüsle mücadele kapsamında işten çıkarma üç ay süreyle yasaklanıyor. Cumhurbaşkanı isterse bu yasağı altı aya kadar uzatabilecek. İşveren isterse işçiyi ücretsiz izne çıkartabilecek bu durumda işçiye günlük 39 lira 24 kuruş ödenecek. Ayrıca 15 Mart'tan sonra işten çıkartılan ve işsizlik maaşı alamayan işçilere de aynı miktar ödenecek.

Yine fırına ekmek almaya çıktım. Maskesiz eldivensiz yanımda duran genç arkadaşımıza ölümsüz olduğuna mı inanıyosun neden maske takmıyorsun diyince işine bak bilader yüzüne tükürürüm diye bir cevap aldım. Öyle bir nesil geliyor ki vay anam vay. Keşke babası çift kat taksaydı.. neyse..

Yine fırına ekmek almaya çıktım. Maskesiz eldivensiz yanımda duran genç arkadaşımıza ölümsüz olduğuna mı inanıyosun neden maske takmıyorsun diyince işine bak bilader yüzüne tükürürüm diye bir cevap aldım. Öyle bir nesil geliyor ki vay anam vay. Keşke babası çift kat taksaydı.. neyse..
Şuan çok gerginim öyle bi tıp denk gelse ve gözüm keserse dalacak seviyedeyim

Anında 155 i arayacaksın ceza yı yiyince makbuza tükürür biiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiiiiip biiip biiiiip

Klavye başında otura otura hepsi mafya babası kesildi bu gençlerin.
Ama en ufak bir riskli durumda normalden daha hızlı kaçma refleksi verebiliyorlar.
Konuşurken aslan, kaçarken tavşan...
Kendilerine kimi rol model aliyorlarsa artık...

Geri