Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Bekir Pakdemirli: Hiç yağış olmaması durumunda bile İstanbul’un 7 aylık suyu var.

SONDAKİKA
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 15.00’te toplanacak. Ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.

Whatsapp’ı az önce güncelledim ve bir mesajı aynı anda bir gruba ve iki kişiye iletebildim.
Yine “Zoom yasaklandı.” vakası mı? Belki sadece Kamboçya kullanıcılarına falan yasaklanmıştır. :D
Ses kayıtları için olabilir üstadım yada daha güncelleme gelmemiş olabilir takipteyim bu konuyu gelişme olursa güncellicem

Son düzenleme:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Bugün mücadelenin kapsamı genişlemiş durumda. Toplum Bilimleri Kurulu'nu kuruyoruz."

Sağlık Bakanı Koca: "Dün ülkemizi dışarıya karşı izole etmeye çalışıyorduk, izolasyon kuralına şimdi şehir şehir uymamız zorunludur."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Test kapasitesinin önümüzdeki hafta günlük 35 bine ulaşmasını bekliyoruz. Dolayısıyla pozitif vaka sayısı artmaktadır."

Koca: "Her yaşta, olağanüstü bir hızla bulaşabilen virüsle karşı karşıyayız. Vücut direncine bağlı olarak herkeste hastalık belirtisi çıkabiliyor."

Bakan Koca: "Evde izole edilmesi gerekenleri dijital yöntemle takip edeceğiz. Gerektiğinde hemen uyaracağımız sistemin hazırlıklarını tamamladık."

Sağlık Bakanı Koca: "Artık genç yaşlardaki hastaların da kaybına tanık oluyoruz. Yaş bir güvence olarak algılanmamalıdır. "

Koca: "Hastalarımızda akciğer enfeksiyonuna geçiş oranında azalma sağladık, ilaç tedavisine erken başlamamızın bunda büyük rolü olduğunu düşünüyoruz."

Ülkemizde an itibari ile son durum
38ED8CCA-61E0-49FA-A5BD-AC57091C8FB1.jpeg

Sağlık Bakanı Koca: "Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla."

Sağlık Bakanı Koca: "Erciyes Üniversitesi'nden Prof. Dr. Aykut Özdarendeli ile Ankara Üniversitesi'nden Aykut Özkul virüsü izole etmeyi başardılar"

Koca: "Şu an bütün Türkiye'de yoğun bakımlardaki doluluk oranımız yüzde 62-63'ü geçmedi."

Bakan Koca: "Dünyada sağlık altyapısı en güçlü olan ülkelerdeniz, hatta nüfusa göre Avrupa ülkelerinden en az 2 kat solunum cihazı olan bir ülkeyiz."

Koca: "Kesinlikle hiçbir yerde (eczaneler dahil) parayla maske satışı olmayacak."

Whatsapp’ı az önce güncelledim ve bir mesajı aynı anda bir gruba ve iki kişiye iletebildim.
Yine “Zoom yasaklandı.” vakası mı? Belki sadece Kamboçya kullanıcılarına falan yasaklanmıştır. :D
Ses kayıtları için olabilir üstadım yada daha güncelleme gelmemiş olabilir takipteyim bu konuyu gelişme olursa güncellicem
Şundan bahsetiyor üstadım
6BA22571-F924-44B9-8C94-BFC06D6DCA43.jpeg

Bende aktif ama bana güncelleme gelmedi gelirse kalkarma bilemem

Daha fazlasıda var ama hem çok olmasında heöde yüklenenlerin görüntü kalitesinin bozulmasından dolayı daha paylaşmıcam il bazında verilmeye başladı vaka verileri

Esenlikler.

Bana Gönderirseniz Netleştirebilirim Siz de Dosya Şeklinde Ekleyebilirsiniz.

Geri