azash
Council
Maske başvuruları.
Ses kayıtları için olabilir üstadım yada daha güncelleme gelmemiş olabilir takipteyim bu konuyu gelişme olursa güncellicemWhatsapp’ı az önce güncelledim ve bir mesajı aynı anda bir gruba ve iki kişiye iletebildim.
Yine “Zoom yasaklandı.” vakası mı? Belki sadece Kamboçya kullanıcılarına falan yasaklanmıştır.
Whatsapp’ı az önce güncelledim ve bir mesajı aynı anda bir gruba ve iki kişiye iletebildim.
Yine “Zoom yasaklandı.” vakası mı? Belki sadece Kamboçya kullanıcılarına falan yasaklanmıştır.
Şundan bahsetiyor üstadımSes kayıtları için olabilir üstadım yada daha güncelleme gelmemiş olabilir takipteyim bu konuyu gelişme olursa güncellicem
Daha fazlasıda var ama hem çok olmasında heöde yüklenenlerin görüntü kalitesinin bozulmasından dolayı daha paylaşmıcam il bazında verilmeye başladı vaka verileri
Türkçe'de nasıl bilmiyorum ama eğer Broadcasting ise engellenecek özellik, güncellemeyeyim. İşyeri için özellikle kullanıyorum bunu.Şundan bahsetiyor üstadım
Ekli dosyayı görüntüle 32259
Bende aktif ama bana güncelleme gelmedi gelirse kalkarma bilemem
Bana güncelleme gelirse güncelleyip paylaşıcam değişip değişmediğiniTürkçe'de nasıl bilmiyorum ama eğer Broadcasting ise engellenecek özellik, güncellemeyeyim. İşyeri için özellikle kullanıyorum bunu.
Zaten yabancı bir kaynakta görmedim ben böyle bir veri. Yalan da olabilir. Varsa düzgün bir kaynak rica edeyim.Bana güncelleme gelirse güncelleyip paylaşıcam değişip değişmediğini
Tabi kiZaten yabancı bir kaynakta görmedim ben böyle bir veri. Yalan da olabilir. Varsa düzgün bir kaynak rica edeyim.
Bu kaynaklardan teknoloji haberi edinmek pek mantıklı değil, gerçi diğer konularda da pek mantıklı değil ama. Arstechnica, ghacks vb. düzgün yerlerde veri göremedim ben.
Güncellediğimde yazacağımBu kaynaklardan teknoloji haberi edinmek pek mantıklı değil, gerçi diğer konularda da pek mantıklı değil ama. Arstechnica, ghacks vb. düzgün yerlerde veri göremedim ben.
İletişime geçtimEsenlikler.
Bana Gönderirseniz Netleştirebilirim Siz de Dosya Şeklinde Ekleyebilirsiniz.