Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, SGK ile Türk Eczacıları Birliği arasında ilaç teminine ilişkin ek protokol imzalandığını açıkladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "12 hakim ve cumhuriyet savcısı ile 55 personelde yapılan koronovirus testleri pozitif çıktı."

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21:00'de tüm Türkiye'yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. Yıl coşkusunu İstiklal Marşı'nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz."

Sağlık Bakanlığının 18 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları, sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklandı.

Sağlık Bakanlığınca valiliklere gönderilen yazıyla, sağlık kuruluşlarına girişlerde maske zorunluluğu getirildi.

79362059-6439-49E5-ACCE-31F41411B5B6.jpeg

TEKALİF-İ MİLLİYE NEDİR, EMİRLERİ NELERDİR?

Tekâlif-i Milliye (Millî Yükümlülükler ya da Ulusal Vergiler), Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktalarından olan Sakarya Meydan Muharebesi öncesi ordunun ihtiyacını karşılamak ve Sakarya Savaşı’na hazırlanmak için Başkomutan Mustafa Kemal Paşa’nın kanunla kendisine verilen yasama yetkisini kullanarak yayınladığı “Ulusal Yükümlülük” emirleridir.

Ekli dosyayı görüntüle 32216

TEKALİF-İ MİLLİYE NEDİR, EMİRLERİ NELERDİR?

Tekâlif-i Milliye (Millî Yükümlülükler ya da Ulusal Vergiler), Kurtuluş Savaşı’nın dönüm noktalarından olan Sakarya Meydan Muharebesi öncesi ordunun ihtiyacını karşılamak ve Sakarya Savaşı’na hazırlanmak için Başkomutan Mustafa Kemal Paşa’nın kanunla kendisine verilen yasama yetkisini kullanarak yayınladığı “Ulusal Yükümlülük” emirleridir.
Yasama yetkisine dayanarak çıkarılmıştır. Bağış değildir. Daha sonra tekrar yasa çıkarılmış ve alınanlar kuruşu kuruşuna geri ödenmiştir.
Tarihini bilmeyen geleceği ancak bu kadar şekillendirebilir.

içinizde yeni çıkan 36 vadeli 6 ay ödemesiz krediye başvuru yapıpta cevap alabilen varmı? ilk gün başvuru yaptım ziraat bankasına hâlâ bir cevap vermiş değiller. Her şey lafta atıp tutuyorlar 5 tane özel bankaya başvuru yaptım hepiside dönüş yaptı onayladı yine bir dümen peşindeler

içinizde yeni çıkan 36 vadeli 6 ay ödemesiz krediye başvuru yapıpta cevap alabilen varmı? ilk gün başvuru yaptım ziraat bankasına hâlâ bir cevap vermiş değiller. Her şey lafta atıp tutuyorlar 5 tane özel bankaya başvuru yaptım hepiside dönüş yaptı onayladı yine bir dümen peşindeler

Ön onaylı krediler önden onaylanıyor şubeye gittin mi ıvır zıvır evrak kefil felan istiyorlar

Çokta şaapmamak lazım

Kıhh kıhh kırhha

Geri