SilinenHesap
Community
Valla üstadım verirdik vermesinede ne yazık ki tadımız tuzumuz yok ????E ne duruyoruz. Ver mehteri ver ver ver.
Valla üstadım verirdik vermesinede ne yazık ki tadımız tuzumuz yok ????E ne duruyoruz. Ver mehteri ver ver ver.
Karaman zaten hala Konyanın ilçesi kıvamındaBüyükşehirlerden çıkış yasaklanınca Karaman, Osmaniye ve Adıyaman şehirleri de kısmen yasaklı sayıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 32068
Bilgilendirme için teşekkürler üstadımKaraman zaten hala Konyanın ilçesi kıvamında
Evlerinde kalsınlar.Bu konya civarı akin akin bu tarafa gelmeye çalışıyor.tabi başka şehirlerde var
Çevirme öncesi ara yollardan kaçıyorlar çevre yolunda
Yarında devam ederse jandarma oralara bi çare bulamazsa
Gidip traktör bisey çekip kapatacagim
Bok var Antalyada oturun evinizde
Hocam öyle demeyin ben Karamanlıyım. Karamanda korona çıktığından beri plakalara daha çok dikkat eder oldum 70 plakadan çok 34 ve 42 plaka var. Yine 33 ve 38 plaka yoğunluğuda fazla. Çok iyi oldu bu büyük şehirlerin giriş çıkış yasağı. Kısmen değil bizde resmen karantinaya girmiş oldukKaraman zaten hala Konyanın ilçesi kıvamında
Evlerinde kalsınlar.Bu konya civarı akin akin bu tarafa gelmeye çalışıyor.tabi başka şehirlerde var
Çevirme öncesi ara yollardan kaçıyorlar çevre yolunda
Yarında devam ederse jandarma oralara bi çare bulamazsa
Gidip traktör bisey çekip kapatacagim
Bok var Antalyada oturun evinizde
Karantina şuan zaten gerekli hocamHocam öyle demeyin ben Karamanlıyım. Karamanda korona çıktığından beri plakalara daha çok dikkat eder oldum 70 plakadan çok 34 ve 42 plaka var. Yine 33 ve 38 plaka yoğunluğuda fazla. Çok iyi oldu bu büyük şehirlerin giriş çıkış yasağı. Kısmen değil bizde resmen karantinaya girmiş olduk
Geçmiş iki yılın söz konusu ay ortalaması dikkate alınacak.Krizi fırsata çevirmek böyle bir şey işte. Geçen 3 ayki faturalarım 1100₺, 800₺, 600₺. Ortalama 800 küsür ediyor. Ankara karantinaya alınırsa -ki şu saatten sonra ben olsam düşünmeden alırım- nisan mayıs ve haziran aylarında doğalgaza toplam 2500₺ ödeyeceğim. Sonra bir 3 ay daha çaktım mı benden kralı yok. Yaz aylarında doğalgaza 5000₺. Missler gibi.
Bilgilendirme için teşekkürler öylese güzelGeçmiş iki yılın söz konusu ay ortalaması dikkate alınacak.
Yani Nisan 2020 faturanız 2018 nisan ve 2019 nisan tüketiminizin ortalaması olarak hesaplanacak.
Tabii bu dediğim TL bazında değil metreküp bazında.
Günaydınlar arkadaşlar,
Çalıştığım şirkette şahsi araçlarıyla dışarıdan gelen hiçbir personelimiz gelemedi, şahsi araçlara kesinlikle yasak uygulanıyor.
Ancak şirketimizin iş makinaları veya kamyonları (ticari) rahatlıkla geçti, bilginize.