Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Son düzenleme:
Karantinaya Alınan, İdari Kararlarla Sayaç Okumalarının Durdurulduğu Yerleşim Yerleri ve Sayaç Okuma Yağan Çalışanların Sosyal Mesafelerini Koruyamayacağı Durumlarda Geçerli Olmak Üzere 3 Ay Süre İle Elektrik ve Doğalgaz Sayaçları Okunmayacak.

Sektör Çalışanlarının ve Tüketicilerin Sağlığının Korunması Amacıyla Elektrik ve Doğal Gazda "Kıyasen Fatura Düzenlemesi" Uygulanacak.

Referans

TFF: Takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir.

TFF: Takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir.

Esenlikler.

Ligler'in İptal Edileceği Konuşuluyor Dünya Genelinde. . Eğer Kurallar Uygulanırsa, Kurallara Göre; Bu Hususta Matematiksel Olarak Şampiyonluğu Garantilemiş Olan Takımların Bulunduğu Ligler İptal Edilmeyecek, Nitekim Buna Göre Diğer Tüm Ligler Oynanmamış Sayılacak Olup Ve Dahi Kadıköy Büyüsü de Bozulmamış Olacak. .

EPDK, Corona salgını nedeniyle elektrik ve doğal gaz faturaları için yeni bir karar aldı. Buna göre, elektrik ve doğal gaz sayaçları 3 ay okunmayacak ancak tüketiciye geçmiş dönem tüketim ortalamalarına göre fatura kesilmeye devam edilecek.
ÖNEMLİ‼️
Karar Sadece karantina bölgeleri için geçerli olucak ‼️

EPDK, Corona salgını nedeniyle elektrik ve doğal gaz faturaları için yeni bir karar aldı. Buna göre, elektrik ve doğal gaz sayaçları 3 ay okunmayacak ancak tüketiciye geçmiş dönem tüketim ortalamalarına göre fatura kesilmeye devam edilecek.
ÖNEMLİ‼
Karar Sadece karantina bölgeleri için geçerli olucak ‼
Krizi fırsata çevirmek böyle bir şey işte. Geçen 3 ayki faturalarım 1100₺, 800₺, 600₺. Ortalama 800 küsür ediyor. Ankara karantinaya alınırsa -ki şu saatten sonra ben olsam düşünmeden alırım- nisan mayıs ve haziran aylarında doğalgaza toplam 2500₺ ödeyeceğim. Sonra bir 3 ay daha çaktım mı benden kralı yok. Yaz aylarında doğalgaza 5000₺. Missler gibi.

Krizi fırsata çevirmek böyle bir şey işte. Geçen 3 ayki faturalarım 1100₺, 800₺, 600₺. Ortalama 800 küsür ediyor. Ankara karantinaya alınırsa -ki şu saatten sonra ben olsam düşünmeden alırım- nisan mayıs ve haziran aylarında doğalgaza toplam 2500₺ ödeyeceğim. Sonra bir 3 ay daha çaktım mı benden kralı yok. Yaz aylarında doğalgaza 5000₺. Missler gibi.
Bu konuda haklısınız malum kış aylarından yeni yeni çıktık ısınmak için doğalgazı kullanmak zorundayız kış aylarında günler daha kısa geceler daha uzun buda daha çok elektrik tükettiğimiz anlamına gelir
Açıkçası hangi ayın faturası ise yeni abone olmayan kullanıcılar için geçen senenin o ay ki faturası baz almak daha doğru bir yaklaşım olucakmış
Mayıs ve Haziran aylarında kara kışta ödenen faturanın ödenmesi herkese koyar

Son düzenleme:
Karantinadan kaçanlar yakalandıklarında haklarında salgın hastalık yayma suçundan işlem yapılacak
Bu suçdan yargılanan ilk isim istanbuldan oldu

Fırsatçılara göz açtırmamak lazım

Sizede böyle birşey lazım ????????
Ama çalışan emektar insanlarımız var ????

Durum Daha Vahim Bir Hal Almadan, Sözden Anlamayan Hayvan Oğlu Hayvanlar Ve Dahi Hayvan Kızı Hayvanlar İçin, Caydırıcı Olarak Asgari Ölçüde Plastik Mermi Kullanılması Uygundur.

Karantinadan kaçanlar yakalandıklarında haklarında salgın hastalık yayma suçundan işlem yapılacak
Bu suçdan yargılanan ilk isim istanbuldan oldu

Yerinde Alınmış Bir Karar.

Söz Konusu Şahıslar Hakkında İdari Para Cezası Uygulanacaktır Diye Düşünüyorum, Nitekim İdari Para Cezasına Ek Olarak, Adli Para Cezası ve Hapis Cezası İle Cezalandırılmaları Ve Dahi Hapis Cezasının Şahısların Tedavilerinin Bitmesini Müteakip İvedilikle İnfaz Edilmesi Caydırıcı Olacaktır.

Bakan Selçuk: Milli Dayanışma Kampanyası'na nakdi bağış 900 milyon lirayı aştı.
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 20 kuruş zam gelicek

Sağlık Bakanı Koca: "Ortada bir gerçek var ama bu umut kırıcı bir gerçek değil..."

Fahrettin Koca: En zayıf noktamız genç nüfusun hareketliliği.

Sağlık Bakanı Koca, en riskli illeri sıraladı: İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Kocaeli.

Son veriler
B65CD8B1-CF18-4F5D-A2DA-E296C933D7FB.jpeg

Geri