SilinenHesap
Community
Fırsatçılara göz açtırmamak lazım
Sizede böyle birşey lazım ????????Ekli dosyayı görüntüle 32028
Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Corona Virüsü Salgınına Karşı Alınan Kuralların İhlal Edilmesi Durumunda Silahla Vurulacağını Söyledi!
Referans
TFF: Takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir.
Yeni inceleme fırsatı buldum listede aktif olarak vg/pg/nbase ve aroma satıcı yapan ve benimde alışverişlerim olduğu bir site var
Krizi fırsata çevirmek böyle bir şey işte. Geçen 3 ayki faturalarım 1100₺, 800₺, 600₺. Ortalama 800 küsür ediyor. Ankara karantinaya alınırsa -ki şu saatten sonra ben olsam düşünmeden alırım- nisan mayıs ve haziran aylarında doğalgaza toplam 2500₺ ödeyeceğim. Sonra bir 3 ay daha çaktım mı benden kralı yok. Yaz aylarında doğalgaza 5000₺. Missler gibi.EPDK, Corona salgını nedeniyle elektrik ve doğal gaz faturaları için yeni bir karar aldı. Buna göre, elektrik ve doğal gaz sayaçları 3 ay okunmayacak ancak tüketiciye geçmiş dönem tüketim ortalamalarına göre fatura kesilmeye devam edilecek.
ÖNEMLİ‼
Karar Sadece karantina bölgeleri için geçerli olucak ‼
Bu konuda haklısınız malum kış aylarından yeni yeni çıktık ısınmak için doğalgazı kullanmak zorundayız kış aylarında günler daha kısa geceler daha uzun buda daha çok elektrik tükettiğimiz anlamına gelirKrizi fırsata çevirmek böyle bir şey işte. Geçen 3 ayki faturalarım 1100₺, 800₺, 600₺. Ortalama 800 küsür ediyor. Ankara karantinaya alınırsa -ki şu saatten sonra ben olsam düşünmeden alırım- nisan mayıs ve haziran aylarında doğalgaza toplam 2500₺ ödeyeceğim. Sonra bir 3 ay daha çaktım mı benden kralı yok. Yaz aylarında doğalgaza 5000₺. Missler gibi.
Fırsatçılara göz açtırmamak lazım
Sizede böyle birşey lazım ????????
Ama çalışan emektar insanlarımız var ????
Karantinadan kaçanlar yakalandıklarında haklarında salgın hastalık yayma suçundan işlem yapılacak
Bu suçdan yargılanan ilk isim istanbuldan oldu
E ne duruyoruz. Ver mehteri ver ver ver.Bakan Selçuk: Milli Dayanışma Kampanyası'na nakdi bağış 900 milyon lirayı aştı.
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 20 kuruş zam gelicek