Genel Sohbet Covid-19 Türkiye Güncel

Günlük ölüm vakaları için bu kadar mezarmı kazılıyormuş. İyiymiş.
Resimdeki bu mezarlar arkadaşın dediği gibi, toplu mezar.
Ekli dosyayı görüntüle 31865Ekli dosyayı görüntüle 31866Ekli dosyayı görüntüle 31867Ekli dosyayı görüntüle 31868Ekli dosyayı görüntüle 31869
Üstadım ne amaçla kazıldığını kısmen tahmin edebiliyoruz ama ne zamanın kazıldı ne zaman fotoğraflandı bilemiyoruz
Belkide yeni mezarlık yapıyor belediyeler
Ama ne olursa olsun ailesinden veya akrabasından birinin buraya gömülmesine kimse razı gelmez
Herkesin kendi muhiti kalıplaşmış mezarlıkları var tüm aile üyelerin gömüldüğü

Şimdi istedikleri gibi at koşturuyorlar (bundan öncede böyleydi) malum sebeplerden dolayı kimse ses çıkarmıyor iyi hoş çıkarsanda eleştirsende hayırdır sen kimin tarafındasın diyorlar daha ileriside var hain damgası bile yersin troller tarafında
Devlet bir sistemdir ve sistemi yöneten yükümektir
Süreci doğru düzgün yönetemedikleri aşıkar süreçte halkın yanında olmadıkları açıklanan ekonomik paketle ortada
Ülke ellerinde ıban veriyorlar şaka gibi :D
Eeee benim mahallemde berber,cafe işleten,kıraathane işleten abime kardeşime dükkanını kapatırdın güvence verdin mi hayır 3-4ay vergi borçunu ertelersin sonra yine alırsın :D

Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir
Bir kural uygulanırken bunun hukuki bir nedeni olmalı bir kanuna dayanmalıdır

Ekli dosyayı görüntüle 31896
uzun uzun yazdım sonra sildim :P siz anlattım sayın efendim, özet olarak osmanlıdan bu yana bizim demokrasi girişimlerimiz halkın eğitim seviyesiyle hep budanmış.

hukuk, devlet, kanun halk içindir. halkın istediği oluyor. yani herkes seçtiği şekilde yaşıyor. çoğunluğun kalitesini artırmanın tek yolu da eğitim.

uzun uzun yazdım sonra sildim :P siz anlattım sayın efendim, özet olarak osmanlıdan bu yana bizim demokrasi girişimlerimiz halkın eğitim seviyesiyle hep budanmış.

hukuk, devlet, kanun halk içindir. halkın istediği oluyor. yani herkes seçtiği şekilde yaşıyor. çoğunluğun kalitesini artırmanın tek yolu da eğitim.
Eğitim dediğin bir tedavidir cehalete karşı
Hasta tedaviye cevap vermiyorsa yapacak bir şer yoktur

Üstadım yazmamam iyi olmuş mazalla tır şöförü gibi senidee alırlardı ????????
Malum fikir ve düşünce paylaşım özgürlüğü diye birşey yok

MSB: "COVID-19 ile mücadele kapsamında sağlık malzemelerini taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait uçak, İspanya’nın Madrid kentine iniş yaptı. ????????????????"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Kampanyalar, Cumhurbaşkanlığı makamının açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Burada kimsenin hakkı yok, zaten yasalar da buna müsaade etmiyor."
(Paylaştım ama katılmadığımı peşin peşin belirtiyim )

Diğer firmalara da örnek olması dileğiyle...

MSB: "COVID-19 ile mücadele kapsamında sağlık malzemelerini taşıyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait uçak, İspanya’nın Madrid kentine iniş yaptı. ????????????????"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devlet içinde devlet olmanın anlamı yoktur. Kampanyalar, Cumhurbaşkanlığı makamının açıklamış olduğu birimler tarafından yürütülmektedir. Burada kimsenin hakkı yok, zaten yasalar da buna müsaade etmiyor."
(Paylaştım ama katılmadığımı peşin peşin belirtiyim )

Diğer firmalara da örnek olması dileğiyle...
Konya B.Belediyesi nin bundan haberi var mı ? ????????

Hocam adı kampanya olmazsa bağış olur yani en önemi var niye bu kadar takıldılar hala anlamıyorum böyle oluncada aklıma şu soru geliyor 15Temmuz şehitleri için toplanan para gibi bu paranında mı üzerine yatılmak isteniyor ?????
Birazdan gelip siyaset yıhassagh denir
????????

Birazdan gelip siyaset yıhassagh denir
????????
Yani siyasetle bi alakası yok aslında sonuçta bunlar yardım kampanyası ve devlet kurumları başlatıyor herkeste kampanyanın kimin tarafından başlatıldığına bakmaksızın elinin taşın altına koyuyor zor zamanlarda ama devletin zaten boynunun borçu olduğu konularda kampanya başlatmak hükumetin acizliğini gösterir anca devletin kefen parasının yenildiğine işarettir

ha yukardakiler siyaset değildi ama aşağıdakiler siyasi bir eleştiri olabilir

Hep kendileri ayrışımcı aşağılayıcı çatışma politikasıyla ve kaos ortamından faydalanarak oy aldıkları için sen o'çusun sen bu'çusun dendiği için bu kampanyanın kimler tarafından yapıldığın bi öneminin olmadığını,gün herkesin çorbada tuzu olma günü olduğunu hala anlamış değilller

Kafamı karıştıran bir durum var
Yapılan test sayısı
Misal ben karantinaya alındım testim negatif çıktı çıktım gittim pozitif birinden bulaş oldum
Akarsuya karşı yüzmek gibi geliyor dolaşım oranını azaltılmadığı sürece

Bakanımızın dediği gibi 1 kişi 30 kişiye bulaştırabiliyor ve bu sürekliliği olan bir durum ,30 kişide bir 30 kişiye 900 ,900 de diye gidiyor

Kafamı karıştıran bir durum var
Yapılan test sayısı
Misal ben karantinaya alındım testim negatif çıktı çıktım gittim pozitif birinden bulaş oldum
Akarsuya karşı yüzmek gibi geliyor dolaşım oranını azaltılmadığı sürece

Bakanımızın dediği gibi 1 kişi 30 kişiye bulaştırabiliyor ve bu sürekliliği olan bir durum ,30 kişide bir 30 kişiye 900 ,900 de diye gidiyor

Çare SÇY.

Geri