Nereye gidecegini bilsem maasimin yarisini bagislarim. Kirdiklari ceviz bini gectigi icin kurus vermem.Amerika:Korona için 2 Trilyon Dolar(2.000.000.000.000 $) Başlangıç* olarak piyasaya sürüyoruz.
Almanya:800 Milyar Euroluk(800.000.000.000 €) halkımıza korona paketi hazırladık.
Kanada:"Parayı düşünmeyin, işimi kaybeder miyim diye korkmayın. Siz sağlığınızı düşünün. Para bizim işimiz.
Türkiye:Yardım İçin İbanımıza Para Atın
Bağış Kampanyası Bağışçılar (+10Milyon)
ZİRAAT FİNANS GRUBU
62.300.000₺
TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş.
56.000.000₺
TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI
50.000.000₺
ETİ BAKIR ANONİM ŞİRKETİ
24.000.000₺
CİHAN KAMER
13.000.000₺
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ
10.000.000₺
MAPA İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
10.000.000₺
Garantisi yok en iyi yardım çevrenize yapılandır herkes mahallesine semtine sahip çıksın yeterlidir diye düşünüyorum ????Nereye gidecegini bilsem maasimin yarisini bagislarim. Kirdiklari ceviz bini gectigi icin kurus vermem.
Ben geçen hafta işten çıkarılan ve kirada oturan bir tanıdığıma yardım yaptım. Bu şartlarda kirasını veremeyeceği için en azından kirasının yarısını ben verdim, diğer yarısını vermesi içinde bir tanıdığımı yönlendirdim. Kendi kampanyanızı kendinizde yapabilirsiniz, en azından kime, ne için gittiğini bilirsiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun.Nereye gidecegini bilsem maasimin yarisini bagislarim. Kirdiklari ceviz bini gectigi icin kurus vermem.
1 ABD Doları, 6,70 TL seviyesine ulaşarak, son 2 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı.Ekli dosyayı görüntüle 31991
Şaka gibi????
Zaten ....“Bizimkiler sayıları saklar, bir şey olmaz.” dedi
Diyanetin duasının kabul olacağını pek sanmamEn sonunda Diyanet ruhumuza el Fatiha diyip virüs olayını kökten halledecek...