yyavuz1907
Community
Yaşa valla memleketten uzaktayız diye öksüz sanmasın bizi sürat kargoVer abi bir sordurayım kargoyu yapabileceği birşey varsa yardımcı olsun
Yaşa valla memleketten uzaktayız diye öksüz sanmasın bizi sürat kargoVer abi bir sordurayım kargoyu yapabileceği birşey varsa yardımcı olsun
Haydaaaa bu majör v2 ön talep listesiydi. Ama olsun sen bunu hortlatmışken. Fırsattan istifadelisteyi buradan mı devam ettiricez @Koba @Uzi Mods @comandante @sihirbaz @murcix @yobb @MoNoT10 @qersnc @ByMERZİFONLU
resmen 2 senelik konuyu hortlattım
bunu kitlememişler
????????????????????????????????
yeni konu açılır. yaramazlık yapma ????listeyi buradan mı devam ettiricez @Koba @Uzi Mods @comandante @sihirbaz @murcix @yobb @MoNoT10 @qersnc @ByMERZİFONLU
resmen 2 senelik konuyu hortlattım
bunu kitlememişler
????????????????????????????????
oldu konuyu ben hortlatıyım 1 sen al üstad olur mu? ????????????Haydaaaa bu majör v2 ön talep listesiydi. Ama olsun sen bunu hortlatmışken. Fırsattan istifade
İlk sıraya ben gireyim bari.????
1. qersnc
Olur olur bal gibi olur????oldu konuyu ben hortlatıyım 1 sen al üstad olur mu? ????????????
Olur olur bal gibi olur????
Oldu bile bak. 1,de ben varım????
O zaman nick değişeyim ben????????????????herkes nickindeki harf kadar alabilsin ???? benden sonra 11 le devam edin işte ????
onu yapmışım ben hakkım yok bir hak daha rica ediyorum "gazihazar_uzimods_minor_ya_da_major_v3_ister_de_ister_oğlu" olarakO zaman nick değişeyim ben????????????????
Herkes dağılsın kimseye majör kalmadı????onu yapmışım ben hakkım yok bir hak daha rica ediyorum "gazihazar_uzimods_minor_ya_da_major_v3_ister_de_ister_oğlu" olarak
doğru saydıysam altçizgiler dahil 58 karakter ???? ????Herkes dağılsın kimseye majör kalmadı????
Bana en az 5 lazım sonra fahiş fiyattan satmaya kalkanların ilanlarını baltalamak için ????????bence kota olmalı kişi başı 5 ten fazla verilmemeli ???? ???? ????
doğru diyosun üstad o yüzden ben de 58 tane alıcam ???? ???? ????Bana en az 5 lazım sonra fahiş fiyattan satmaya kalkanların ilanlarını baltalamak için ????????
200 e alıp 400 e satanlarfan olmayacaksan istersen 100tane al ????doğru diyosun üstad o yüzden ben de 58 tane alıcam ???? ???? ????