sari serum
Community
Evet açılacak, bugün ya da yarın.
Sizin sms işi noldu üstad.
Evet açılacak, bugün ya da yarın.
Hala yok, ama kargom çıkmış geliyorSizin sms işi noldu üstad.
Adamlar her gün 11 de gidiyorlsrmış eve elemanlar işi bırakmış gelen kaçıyormuş adamlara da hak veriyorum az bir yogunluk olmadı kara cuma da. İnşallah kalmaz hocam gelir kargolarımızŞubeye gelse gidip alacağım (zaten benim bulunduğum bölgeye gelmiyorlar) ama İzmir aktarmada bekliyor 2 gündür.
Bugün belki sisteme girmemişlerdir diye şubeye gittim.
Elemanlar yoğunluk sebebiyle burunlarından soluyor.
benim gibi 2 metrelik adama bile atar yaptılar.
Güldüm geçtim
Haftaya kadar beklerim gelmezse İzmir aktarmaya gideceğim major sevdasından
yok artık ahahahahhajsjahah. daha neler görecek bu gözlerKalın oringler takılırken Topcap girmiyorsa zorlamayın sonu iyi bitmiyor [emoji30]
Camı kırılanlar için 20 lik ayset sırıngayı cam boyunda kesince tam oturuyor..
sorunun değil çözümün parçası olmak böyle birşey işte. tebriklerKalın oringler takılırken Topcap girmiyorsa zorlamayın sonu iyi bitmiyor ????
Herkesin camlar patır patır dökülüyor,çare ultem tank. ????Kalın oringler takılırken Topcap girmiyorsa zorlamayın sonu iyi bitmiyor ????
Teşekkür ederim biraz rahatlamış oldum, inşallah kısa sürede gelir, zaten 30 35 km mesafe :S@ProdigyBOSS Benim de oyle yaziyordu. Hicbir degisiklik olmadan esenyurta gecti orda da aynisi yaziyordu ertesi gun geldi kargo
Ben dahil bir kaç kişiye gelmedi. Ürünler kargoya verilmiş durumda şubedekiler ne zaman sisteme girerse o zaman mesaj alıcaz. Çok uzun sürmez benceBana kargo mesaji hala gelmedi sebebini ogrenebilir miyim
Yemin ediyorum delireceğim@yyavuz1907 abi benim kargo Manisa ya gelmiş çocuk aradı dağıtıma çıkmayacak gel al diye seninkinden ses var mı?
Eğer iş sürat kargoya kaldıysa yandık o zaman. En azından mesaj gelse şubeden de alabiliriz. Teslimatları 1 haftayı bile geçebiliyor.Ben dahil bir kaç kişiye gelmedi. Ürünler kargoya verilmiş durumda şubedekiler ne zaman sisteme girerse o zaman mesaj alıcaz. Çok uzun sürmez bence
Ver abi bir sordurayım kargoyu yapabileceği birşey varsa yardımcı olsunYemin ediyorum delireceğim
Bugün dahil 3 gündür İzmir aktarmada görünüyor benim kargo.
Sen tanıyorsan takip no vereyim benim kargoya da baktırır mısın ?
Araya tanıdık girerse belki kargoya ulaşırım