• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine listeye istinaden birden fazla siparişi olan kişiler toplu ödeme yapmış olabilir. Buna göre;

26- @aXXo - 1180 - 1306 - (1149 ve 1164 nolu siparişler iptal olacak. @Uzi Mods 'a mesaj yollandı)

Listenizde 1306 var. @aXXo 1180 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

63- @Ater - 1282 - 1320

Listenizde 1320 var. @Ater 1282 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

125- @poshia - 1184 - 1382

Listenizde 1382 var. @poshia 1184 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

144- @Ftnk - 1179 - 1316

Listenizde 1316 var. @Ftnk 1179 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

176 @Ceryancı - 1360 - 1388

Listenizde 1388 var. @Ceryancı 1360 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

193 @Dwarkelf x2 - 1188 - 1274

Listenizde 1274 var. @Dwarkelf 1188 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

219 @Samet - 1284 - 1312

Listenizde 1312 var. @Samet 1284 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

221 @Sukru1515 - 1329 - 1280

Listenizde 1280 var. @Sukru1515 1329 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

242 @cigdemcerci1 - 1305 - 1268

Listenizde 1305 var. @cigdemcerci1 1268 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

272 @sezginaltan - 1256 - 1303

Listenizde 1303 var. @sezginaltan 1256 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

279 @blackroad - 1177 - 1296

Listenizde 1296 var. @blackroad 1177 nolu siparişte ikisinin bedeli birden göndermiş olabilir, inceleyebilirsiniz.

Aynen dediğiniz gibi, tek eft ama eft açıklamasında iki sipariş nunarasıda yazıyordu da benimkiler geldi, temizlendi kullanıldı bile :love:

193 @Dwarkelf x2 - 1188 - 1274

Bana simdi kargodan mesaj geldi. takip no girdigimde sonuc bulunamadi diyor. Millet aldi temizledi kurdu kullaniyor. Yakinda ikinci el ilan acmaya baslayacaklar biz hala kargo yolu gozluyoruz. :(

Bana simdi kargodan mesaj geldi. takip no girdigimde sonuc bulunamadi diyor. Millet aldi temizledi kurdu kullaniyor. Yakinda ikinci el ilan acmaya baslayacaklar biz hala kargo yolu gozluyoruz. :(
Kargo SMS i yeni geldi. Henüz bilgileri sisteme giriş yapmamış olabilirler. Öğlene doğru bilgilerinizi görebileceksiniz muhtemelen.

Dün aynı sıkıntı bende de olmuştu UziMods üstada söylemiştim sıkıntı yok bende sorumluluk dedi ???? SMS den 2-3 saat sonra görülmüştü benim Kargo şubeden araca yüklenip çıktığında yüksek ihtimalle sisteme düşüyor

1363 benim yanlışlıkla isim farklılığı yaptığım siparisti. O yüzden listeden silinebilir. Benim yetkim olmadığı için iptal edemedim daha önce de belirtmiştim konulardan birinde. 1366 ödemesini yaptığım siparisti. Zaten o da yola çıkmış kolay gelsin @Uzi Mods

Abi Manisa'nın sürat batmış durumda dün dağıtıcı ile konustum 2güne 1 dağıtıma çıkıyormuş ben gidip direk subeden alacağım beklerdek haftaya kalır
Şubeye gelse gidip alacağım (zaten benim bulunduğum bölgeye gelmiyorlar) ama İzmir aktarmada bekliyor 2 gündür.
Bugün belki sisteme girmemişlerdir diye şubeye gittim.
Elemanlar yoğunluk sebebiyle burunlarından soluyor.
benim gibi 2 metrelik adama bile atar yaptılar.
Güldüm geçtim :)
Haftaya kadar beklerim gelmezse İzmir aktarmaya gideceğim major sevdasından :)

ben v1.0 kullanmıştım

hava ayar yüzüğü çok kolaylık olmuş ama hava kaçağı da artmış gibi :(

no atomizer uyarısı aldım 1 saat uğraşlarım sonucu çözdüm. pin ile temas eden alt tarafı çok sıktım.

cam da eskisine göre çok kolay çıkıyor likitte döktüm.

şu an için sanırım boğaz vurumu aynı. kesin olarak 1-2 tel daha deneyeceğim ona göre yazabilirim.

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri