Ödemeyi cuma günü 23:26da aynı bankadan havale yaptım, karşıya geçtiğine eminim
Eğer eft yapmış olsaydım hazırlıkların pazartesi gününe sarkmasını doğal karşılardım. Ödemeyi eft yapanların kontrolleri yapılıp paketlerinin ellerine ulaştığını veya kargolandığını görüyorum,. Ama benim gibi ilk ödeme yapanların kontrollerinin ve kargolarının sonraya sarkmasını açıkcası anlayamıyorum
Üstad öncelikle şundan adım kadar eminim ki bu adam (Ramazan Ustamiz) hayatının en az uykulu haftasonu bu hafta geçirmiştir.
Hizmet sektorunde en pis durum, sizden kaynaklanmayan sebeplerle hizmetin aksaması durumudur.
Bana da hala SMS gelmedi. Ödemem de iletilmiş. Muhtemelen belirli afetlerle şubelere dağıtılan kargolardan bir kısmının teslim edildiği şube ucube çıktı
O ucube şube ilk parti paketi alan şube de olabilir. Sizin ve benim kargolarımız gerçekten de ilk hazirlanan, ilk etiketi yapistirilanlar da olabilir.
Ramazan Üstad ödemesi geçmeyen sipariş numaralarını paylaşmış. O listede yoksak birazcık daha sabır dileyecegim size.
Biliyorum ki zor. Hele öyle janjanli resimler paylasilirken.
Ama cok uzun süre bekledik. Biraz daha rahatlıkla dayaniriz.
Usta, evinden işinden zaman ayırıp bu süreci yürütmeye çalışıyor.
Her olay bir tecrübe. Bir daha böyle bir olay olmaması adına gerekli cikarimlari yapmıştır.
Ve şu pencereden bakalım, bu yoğunluğun sebebi de O' na ve ürününe olan sevgimiz, muhabbetimiz.
Ramamzan sabır ayıdır. Bu sefer ki sabır haftasi olsun
SMS i gelmeyen tüm buharci dostlarima saygı ve sevgiyle...