onepuffman
Community
Yaktın bizi uzi[emoji23]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Dı dım dım dı dım...
Yaktın bizi uzi[emoji23]
Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Aaa..033 sen de. Benim kargo gelsin deck takası yapalım, diğer atolarla kargo yaparız.0005 numarayı alan arkadaşa 0033 numaralı decki takaslayabiliriz kargolar tarafıma ait beraberinde bir tane rta atomizer verebilirim
kargocuya paket açtırdık canım sürat kargom ???? kadıncağız abi bunun için mi açtırdın diye numara nerde diyo ???? ürün sıfırdır bu arada
Valla aynn bana da gelmedi ????@onepuffman hocam bence biz ''kargoları teslim edilmemişler'' olarak bi grup kuralım bugün de sms gelmeyecek gibi
@onepuffman hocam bence biz ''kargoları teslim edilmemişler'' olarak bi grup kuralım bugün de sms gelmeyecek gibi
Valla aynn bana da gelmedi ????
Hocam ben adımı listede göremedim Umarım gözlerim bozuk olduğundan değildir ????Arkadaslar listeyi attim sistem gitmiş cuvallar şubede herkesinki toplu verildi sisteme girdikleri kisiye mesaj gidiyor
Sende kaç var abi olur 05 de antalyada bi abimizde çarpraz takaslarız olmadı kurarız bi wpAaa..033 sen de. Benim kargo gelsin deck takası yapalım, diğer atolarla kargo yaparız.
Benimki henüz yolda tahmin ediyorum Perşembe gün elimde olur, @Nagoddogan arkadaşımız kullanmadan gönderin demiş, Kargoyu alınca kullanmadan yazışırız.Send
Sende kaç var abi olur 05 de antalyada bi abimizde çarpraz takaslarız olmadı kurarız bi wp