• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaktın bizi uzi[emoji23]
95824a3c8047b7cade0a5464e39b3997.jpg

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Dı dım dım dı dım...

0005 numarayı alan arkadaşa 0033 numaralı decki takaslayabiliriz kargolar tarafıma ait beraberinde bir tane rta atomizer verebilirim

kargocuya paket açtırdık canım sürat kargom ???? kadıncağız abi bunun için mi açtırdın diye numara nerde diyo ???? ürün sıfırdır bu arada
Aaa..033 sen de. Benim kargo gelsin deck takası yapalım, diğer atolarla kargo yaparız.

Sabahtandır ne şubeye nede sürat kargonun müsteri hizmetlerine ulaşabiliyordum. Ancak şimdi 0850 numaralı müsteri hizmetleri hizmetleri lütfetti de telefonuma baktı. Neymiş efendim normalde ürün bu gün elinizde olması lazımdı. Yok aktarmada kalmış barkod girilmemiş. Yarın elinizde olur. Dedim bu ihbar iniş yok nedir. Üründe bir sorunmu var kayıpmı oldu. Yok efendim barkod okutulmamışta falan filan. Şubelerinizde çok iyi çalışıyor maşallah sabahtan beri şubeyi arıyorum telefonlara bakan açan yok dedim. Şikayetinizi kayıt ediyorum efendim dedi. Son olarakta ürününüz neydi sordu, dedim yedek parça????arcınız içinmi dedi, ????
Umarım dediği gibi ürün kayıp olmamıştır.

benim iki kargomda verilmiş sıkıntı yok. fakat şöyle bir durum var.
kargolardan birisinde bulunan adresimin sadece sokağı farklı. umarım yanlış bir yere gitmez takipteyim.

[emoji492]Pastafaryan Kongresin'den Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri