Votka
Community
Sanırım nerede olduğu belirsiz şu anda...Şimdi internete baktım da.
Son işlem de : Ihbar inisi Yok. Yazılmış
Bu kargonun kayıp olduğu anlamınamı geliyor
Sanırım nerede olduğu belirsiz şu anda...Şimdi internete baktım da.
Son işlem de : Ihbar inisi Yok. Yazılmış
Bu kargonun kayıp olduğu anlamınamı geliyor
Hay benim şansıma ya.Sanırım nerede olduğu belirsiz şu anda...
Dün kargo'ya verildi, dün sultanbeyli'den şanamdıra'ya vardı. Hala Şamandıra'da ve son işlem olarak ihbarlı iniş yok yazılmış. Benim şansıma tüküreyimSürat hemen hemen her kargomda aktarmadayken IhbarInisiYok yazıyor hocam . Çok mühim birşey değil . Yarın getirirler
Ekli dosyayı görüntüle 22962
Dün gece 1 gibi bendede yazıyordu silmişler simdi
Ödemeyi cuma günü yapmıştımYogunluk gectikten sonra mutlaka yardimci olucam cok gecmiş olsun kırmizı drop icinde sms gelmesi lazım gelmezse akşam o.m bekliyorum
Ödemesini cuma akşamı yaptımYavaş yavaş sisteme giriliyor bugün ödemesi gelen arkadaşlar yarin kargo olucak bilgi
Arıyorum dostum. Ya telefonu melgule almışlar ya Açan yok telefonu. Bakan yok. Bu arada güle güle kullan. İyi buharlar.Bendede hala hurdacılar şubede gözüküyor ama 2 saatten fazladır elimde bir şubeyi arayıp şansınızı deneyin derim hocam.. Ekli dosyayı görüntüle 22963
Bende aynen bekliyorum ya herkes çok sabırsız ya da ben çok sabırlıyım ????????Yauwww bu ne telaş herkeşler bir sabirsiz bir sabirsiz ????????
Usta diyor ki
Kargolar verildi
Kargosu gelmeyenin sorumlulugu bende
Kargosu gelemeyen tek siz degilsiniz
Mesaji gelmeyen de tek siz degilsiniz
Benim ne msj ne kargo yok ortada ben ustaya güveniyorum..????
Sakin olun dostlar ????????
Ödemesini cuma akşamı yaptım
@Uzi Mods Üstadım kargo adresim hiçbir fikrimin olmadığı bir yer girilmiş uzimods.com'da belirttiğim yer değil. yarın izin alamazsam yüksek ihtimalle peşine düşemeyeceğim kargomun. Başka bu sorunu yaşayan var mı #1423
Teşekkür ederim hocam .Arıyorum dostum. Ya telefonu melgule almışlar ya Açan yok telefonu. Bakan yok. Bu arada güle güle kullan. İyi buharlar.
Valla şimdi şubeyi tekrar aradım. Telefonu açan olmadı. Ardından sürat kargo'nun 0850 ile başlayan müşteri hizmetlerini aradım. Ona da bakan telefonu açan olmadı. Sürat kargo mu aman diyeyim.Teşekkür ederim hocam .
Çok değil geçen ay nasıl bir tepki vericekler diye meraktan şubenin dışındayken aradım. Hiç oralı olan yok
Sürat kargo şube çalışanlarına telefon nedir nasıl kullanılır diye bir seminer gerek
Ramazan hocam ben cuma günü ödeme yapmıştım sms gelmedi henüz sipariş no:1239Yavaş yavaş sisteme giriliyor bugün ödemesi gelen arkadaşlar yarin kargo olucak bilgi
Yok abi bu listede de yokum.. :/Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım