Ramazan hocam ben bu listelerde de yokum . 1234 nolu sipariş benim. Tahta kutulu seti sipariş etmiştim. Pazartesi sabah ödemesini yapmıştım. Çok merak ediyorum ben bu seti alabildim mi? @Uzi ModsŞube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım
Yalanla hocam montaj deaaaaaaaaaaaa ifşa oldum
Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım
Burda da yok sipariş no 1237Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım
Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım
Yok abi bu listede de yokum.. :/
Sipariş no: 1273
Ödeme de C.tesi yapıldı.
Peki biz neden giremeyenlerdeniz??Bu liste zaten sisteme girilenler. Biz giremeyenleriz. Böyle diyince garip oldu
hocam aynısı başıma geldi, bir adet fatura bulup şube ve müşteri hizmetleriyle görüşme yapıyorsunuz 2 haftada bulamadıkları ve etiketi yırtık olan kargoyu 3 saat içinde eski etiketi üzerinde olarak hemen bulup gönderiyorlar..sürat ile ihbarinişyok yazan son kargom ikitelli aktarmada kayboldu. 20 gündür hareket yok. Barkod yırtılmıştır vs diye yalanlar söyleyerek geçiştiriyolar. 700 liralık modu çaldılar yani. Allah belalarını versin...
umarım kimsenin başına gelmez
Peki biz neden giremeyenlerdeniz??
Geçmiş olsun hocam üzüldüm valla.sürat ile ihbarinişyok yazan son kargom ikitelli aktarmada kayboldu. 20 gündür hareket yok. Barkod yırtılmıştır vs diye yalanlar söyleyerek geçiştiriyolar. 700 liralık modu çaldılar yani. Allah belalarını versin...
umarım kimsenin başına gelmez