• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İhbar inişi yok yazanlar aktarmada araca yüklenmemiş olanlar. Yani inmiş tekrar yükleyen veya barkod okutan olmamış. Kayıp olmuyor genelde. Araca koymayı unutuyorlar veya araç doluyor

Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım
Ramazan hocam ben bu listelerde de yokum . 1234 nolu sipariş benim. Tahta kutulu seti sipariş etmiştim. Pazartesi sabah ödemesini yapmıştım. Çok merak ediyorum ben bu seti alabildim mi? @Uzi Mods

Şube ile görüştüm şimdi 30 dk dır sisteme kargo girmiyorlardı sebebini sormak için sistemleri yokmuş girdikleri bu kadar şuanlık sistem gelince girmeye devam ediceklermiş bilgilendirme yapıyım

Listede yokuz ne yazıkki üstadım. Keşke ödeme sırasına göre bir yol izlenseydi. Satışa çıktığı an ödeme yaptık ama ne mail ne sms ne kargo. Üzdü [emoji853] @Uzi Mods

Sipariş No: 1241 / Liste No:166 / Volkan Çalışkan

sürat ile ihbarinişyok yazan son kargom ikitelli aktarmada kayboldu. 20 gündür hareket yok. Barkod yırtılmıştır vs diye yalanlar söyleyerek geçiştiriyolar. 700 liralık modu çaldılar yani. Allah belalarını versin...

umarım kimsenin başına gelmez

Yok abi bu listede de yokum.. :/

Sipariş no: 1273
Ödeme de C.tesi yapıldı.

Bu liste zaten sisteme girilenler. Biz giremeyenleriz. Böyle diyince garip oldu :)

sürat ile ihbarinişyok yazan son kargom ikitelli aktarmada kayboldu. 20 gündür hareket yok. Barkod yırtılmıştır vs diye yalanlar söyleyerek geçiştiriyolar. 700 liralık modu çaldılar yani. Allah belalarını versin...

hocam aynısı başıma geldi, bir adet fatura bulup şube ve müşteri hizmetleriyle görüşme yapıyorsunuz 2 haftada bulamadıkları ve etiketi yırtık olan kargoyu 3 saat içinde eski etiketi üzerinde olarak hemen bulup gönderiyorlar..

Geçmiş olsun hocam üzüldüm valla.
Şimdi bende bende benim kargonun üstüne bir bardak sumu içeyim.

Bakalım bu aşkamda dün sultanbeyli'den çıkıp Şamandıra'ya varan kargo hala şamandıra'dan bi hareket olmazsa kargo gümbürtüye gitti demektir

Yaktın bizi uzi[emoji23]
95824a3c8047b7cade0a5464e39b3997.jpg

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri