• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0005 numarayı alan arkadaşa 0033 numaralı decki takaslayabiliriz kargolar tarafıma ait beraberinde bir tane rta atomizer verebilirim

kargocuya paket açtırdık canım sürat kargom ???? kadıncağız abi bunun için mi açtırdın diye numara nerde diyo ???? ürün sıfırdır bu arada

Yok yok hala sms yok :) Maalesef yok, bana da mı yok, he sana da yok, azıcık bile mi yok hee hiç yok..

Ayrıca deck isterük. Drop kiti aldıydık zamanında deck isteriz de isteriz :)

Yok yok hala sms yok :) Maalesef yok, bana da mı yok, he sana da yok, azıcık bile mi yok hee hiç yok..

Ayrıca deck isterük. Drop kiti aldıydık zamanında deck isteriz de isteriz :)
Major almamış dropkit almış 7 kişiye söz vermişti usta, belki daha sonra deck üretimi olur ayrıca...

@Uzi Mods tahta kutumu muhtemelen unutmuş olsan da karton kutuyla ilgili nacizane iki kelam etmek isterim.

İlk çıktığından beri kullanıyorum majoru. Yeri geldi 4 tane de edindim, bu yeni parti çıkmadan evvel de elimde 1 tane v1, bir tane de v1.1 vardı.

V2 ile kıyaslamak adına v1 ile v2 ye sabahtan beri denemeler yapmaktayım. Açıkçası normal kit ile v2 için bir fark göremedim ki bu benim için mutluluk verici çünkü v1 in içimine bayılıyorum.

Drop kiti ilk defa deniyorum ve hayli hoşuma gitti, özellikle meyveli likitlerde şeker tadını artırması ve cam içerisindeki daha yayvan duruşu çok hoşuma gitti. V1 ve v1.1 ile kendi driptipini kullanmıyordum. Ancak bu ultem olmuş (y)

Bunların dışında eski seriye göre daha iyi çelik kullanılması, pleksi yerine cam kullanılması, base açma aparatı ve bir mecra üzerinden sizinle iletişim kuruyor olabilmek beni çok sevindirdi. Tekrar ellerinize sağlık, ahşap kutum geldiğinde daha da müteşekkir olacağım :)

@Uzi Mods
Ramazan hocam benim şu an tek ihtiyacım iki siparişimin birlikte verilip verilmediğini öğrenmek. Bulunduğum şehirde misafirim, metroyla otobüsle gidip kendim alacağım kargodan. Farklı paketlerde gönderildi ise bildirirseniz ikincisi gelene kadar bekletirim birincisini şubede. 1279 ve 1384

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Vay arkadaş ya benim Majör dün Kargo'ya verildi. Dün Sultanbeyli'den Şamandıra'ya ulaştı. Dünden beri Hala Şamandıra'da. Bi hareket yok.

Ben gibi acemi ve heyecanlı majorcülere duyuru: Narin davranın, öyle spica pro camı çıkarıyormuş gibi yüklenmeyin üzülürsünüz :)

@Uzi Mods Ramazan hocam elinize sağlık, henüz deneyemesem de oldukça iyi duruyor. Bu siparişim 1223 nolu siparişti. Bir de 1297 nolu kırmızı drop siparişim vardı. O kargoya çıkmadıysa ona yedek cam/camlar ekleyebilirseniz ücretlerini hesaba ödeme yapayım. Mail olarak dün aynı istekte bulundum ama yoğunluktan görülmedi sanırım.

Diğer kargonun da paketlenmiş olma ihtimaline karşılık ayrıca cam almak istiyorum, atomizerlerle birlikte cam stoğu da açılacak mı acaba?

0005 numarayı alan arkadaşa 0033 numaralı decki takaslayabiliriz kargolar tarafıma ait beraberinde bir tane rta atomizer verebilirim

kargocuya paket açtırdık canım sürat kargom ???? kadıncağız abi bunun için mi açtırdın diye numara nerde diyo ???? ürün sıfırdır bu arada
????????????A79ABFC0-B216-456A-90E7-0850DDD381EB.png

Hocam bugun demeyinde istediginiz zaman takaslayabiliriz. Ato mato istemem, tek sartim decki kurmayin, kullanmayin. Cok titizim ????

Son düzenleme:
Ben gibi acemi ve heyecanlı majorcülere duyuru: Narin davranın, öyle spica pro camı çıkarıyormuş gibi yüklenmeyin üzülürsünüz :)

@Uzi Mods Ramazan hocam elinize sağlık, henüz deneyemesem de oldukça iyi duruyor. Bu siparişim 1223 nolu siparişti. Bir de 1297 nolu kırmızı drop siparişim vardı. O kargoya çıkmadıysa ona yedek cam/camlar ekleyebilirseniz ücretlerini hesaba ödeme yapayım. Mail olarak dün aynı istekte bulundum ama yoğunluktan görülmedi sanırım.

Diğer kargonun da paketlenmiş olma ihtimaline karşılık ayrıca cam almak istiyorum, atomizerlerle birlikte cam stoğu da açılacak mı acaba?

Yogunluk gectikten sonra mutlaka yardimci olucam cok gecmiş olsun kırmizı drop icinde sms gelmesi lazım gelmezse akşam o.m bekliyorum

@Uzi Mods [emoji106][emoji106]
e3b192b395409a170bba151302b52ef6.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri