Major almamış dropkit almış 7 kişiye söz vermişti usta, belki daha sonra deck üretimi olur ayrıca...Yok yok hala sms yok Maalesef yok, bana da mı yok, he sana da yok, azıcık bile mi yok hee hiç yok..
Ayrıca deck isterük. Drop kiti aldıydık zamanında deck isteriz de isteriz
Hemen ilgileniyorum@Uzi Mods
Ramazan hocam benim şu an tek ihtiyacım iki siparişimin birlikte verilip verilmediğini öğrenmek. Bulunduğum şehirde misafirim, metroyla otobüsle gidip kendim alacağım kargodan. Farklı paketlerde gönderildi ise bildirirseniz ikincisi gelene kadar bekletirim birincisini şubede. 1279 ve 1384
Sipariş no 1237@Uzi Mods kargo takip hala gelmedi nerden öğrenebilirim
Yavaş yavaş sisteme giriliyor bugün ödemesi gelen arkadaşlar yarin kargo olucak bilgiSipariş no 1237
????????????0005 numarayı alan arkadaşa 0033 numaralı decki takaslayabiliriz kargolar tarafıma ait beraberinde bir tane rta atomizer verebilirim
kargocuya paket açtırdık canım sürat kargom ???? kadıncağız abi bunun için mi açtırdın diye numara nerde diyo ???? ürün sıfırdır bu arada
Ben gibi acemi ve heyecanlı majorcülere duyuru: Narin davranın, öyle spica pro camı çıkarıyormuş gibi yüklenmeyin üzülürsünüz
@Uzi Mods Ramazan hocam elinize sağlık, henüz deneyemesem de oldukça iyi duruyor. Bu siparişim 1223 nolu siparişti. Bir de 1297 nolu kırmızı drop siparişim vardı. O kargoya çıkmadıysa ona yedek cam/camlar ekleyebilirseniz ücretlerini hesaba ödeme yapayım. Mail olarak dün aynı istekte bulundum ama yoğunluktan görülmedi sanırım.
Diğer kargonun da paketlenmiş olma ihtimaline karşılık ayrıca cam almak istiyorum, atomizerlerle birlikte cam stoğu da açılacak mı acaba?
Yavaş yavaş sisteme giriliyor bugün ödemesi gelen arkadaşlar yarin kargo olucak bilgi