comandante
Council
önce bir taneyi alabilde sonrasına bakma bence bu gidişle sıfır çekip sınıfta kalıcan ????doğru diyosun üstad o yüzden ben de 58 tane alıcam ???? ???? ????
önce bir taneyi alabilde sonrasına bakma bence bu gidişle sıfır çekip sınıfta kalıcan ????doğru diyosun üstad o yüzden ben de 58 tane alıcam ???? ???? ????
200 e alıp 190 dan bile veririm hediye bile ederim... maksat o beyefendilerin işini baltalamak...200 e alıp 400 e satanlarfan olmayacaksan istersen 100tane al ????
gollum gibi sarmalıycam "kıymetlimissss efendimissss" diye tutucam ama vermiyor ki bize...önce bir taneyi alabilde sonrasına bakma bence bu gidişle sıfır çekip sınıfta kalıcan ????
ben tam 11herkes nickindeki harf kadar alabilsin ???? benden sonra 11 le devam edin işte ????
Bu eski konu hocam bunu kilitleyelim mi yoksa burada muhabbete devam edelim mi ?Bu forumda yer alan hiç kimsenin ön talebi kaçırma ihtimali yok, çünkü başka hiçbir yerde ön talep yok????
Moderator bey bence kilitleyelim????????????. Benim gibi yaramaz cikmaz baska ama dedigin gibi herkes bi hoop diyodur.Bu eski konu hocam bunu kilitleyelim mi yoksa burada muhabbete devam edelim mi ?
ilk görenler talep açıldığını düşünüp heyecanla gelebiliyor
Ürün çıkınca sanırım yeni başlık açarız.
Bu eski konu hocam bunu kilitleyelim mi yoksa burada muhabbete devam edelim mi ?
ilk görenler talep açıldığını düşünüp heyecanla gelebiliyor
Ürün çıkınca sanırım yeni başlık açarız.
Ayni ben; hergun sabah, hergun aksam…????????????
Web sitesi üzerinde bulunan iletişim bölümünü deneyebilirsiniz.Slm arkdaslar bu ato ureticisine nasil ulasirim özel baska bi istediğim olacak
E posta atılmıyor lakim tsk ederim ulastim kendisineWeb sitesi üzerinde bulunan iletişim bölümünü deneyebilirsiniz.
Buraları fazla boşlamayalım da her an çıkabilir belki.