Kubibanga35
Community
Saw mı sizin de hocam...
Yok ist'deydim şirket değiştiriyorum şimdi, bodrum havalimanı olacak nasipse
Saw mı sizin de hocam...
Hayırlı uğurlu olsun o zaman AMAC mutlu huzurlu olmak dimi?Yok ist'deydim şirket değiştiriyorum şimdi, bodrum havalimanı olacak nasipse
Hayırlı uğurlu olsun o zaman AMAC mutlu huzurlu olmak dimi?
Nerden gördünüz üstadım kargoya verildiginiBenim kargoya verildi ama sitede hala beklemede yazıyor.
SMS gitmiştirNerden gördünüz üstadım kargoya verildigini
Sms gitmemis de olabilir ustad. Gonderici surat kargodan gonderiyor. Ben simdi surat kargo musteri numaram ile internetten baktim. 1 adet yolda kargo gozukuyor. Hic biryerden alisveris yapmama ragmen. Galiba bazi kargolar sms ihbarli gitmis bazilari smssiz.SMS gitmiştir
O yöntemi bilmiyordumSms gitmemis de olabilir ustad. Gonderici surat kargodan gonderiyor. Ben simdi surat kargo musteri numaram ile internetten baktim. 1 adet yolda kargo gozukuyor. Hic biryerden alisveris yapmama ragmen. Galiba bazi kargolar sms ihbarli gitmis bazilari smssiz.
Bu da demek oluyorki uretici tum kargolari cikartmis nerdeyse. Yarin elimde olur buyuk ihtimal gozuken kargo uzi mods a ait ise.
EKargo'dan mı bakıyorsunuz?Sms gitmemis de olabilir ustad. Gonderici surat kargodan gonderiyor. Ben simdi surat kargo musteri numaram ile internetten baktim. 1 adet yolda kargo gozukuyor. Hic biryerden alisveris yapmama ragmen. Galiba bazi kargolar sms ihbarli gitmis bazilari smssiz.
Bu da demek oluyorki uretici tum kargolari cikartmis nerdeyse. Yarin elimde olur buyuk ihtimal gozuken kargo uzi mods a ait ise.
Evet ustadim acaba yanlis mi bilgi veriyor orasi? Yolda gozuken bir kargo var ama bilgi yazmiyorEKargo'dan mı bakıyorsunuz?
Ben de kredili kargo alsam mı diye düşünüyordum sırf Ekargo için, siz yazınca aklıma geldi böyle bir hizmet varsa güzelmiş diye düşündüm, Ondan sordum Bilgim yok açıkçası benimde.Evet ustadim acaba yanlis mi bilgi veriyor orasi? Yolda gozuken bir kargo var ama bilgi yazmiyor
alma hocam bende de var, baktım adıma kargo görünmüyor. moralin bozulur anca, iki senedir anca moral bozmaya yaradı. indirimli fiyatları da hiç ucuz değildi zatenBen de kredili kargo alsam mı diye düşünüyordum sırf Ekargo için, siz yazınca aklıma geldi böyle bir hizmet varsa güzelmiş diye düşündüm, Ondan sordum Bilgim yok açıkçası benimde.
Aynen dediğiniz gibiymiş. 10TL yazmışlar XS pakete ama 18 liradan aşağı çıkmıyormuş kargo bedelleri şahıs olunca, Gerçi şu an 25 liradan aşağı kargo ödemiyorum Yine de karlı olabilir.alma hocam bende de var, baktım adıma kargo görünmüyor. moralin bozulur anca, iki senedir anca moral bozmaya yaradı. indirimli fiyatları da hiç ucuz değildi zaten
yurtiçi ile dosya olarak giriyorum online şubeden, gönderiyi oluşturup şubeye götürüyorum. onlar kendi girerse her şeyi 1 desi giriyorlar 20 lira çıkıyor. benim yöntemimle istanbul içi 10 lira, diğer şehirler 14 lira çıkıyor.Aynen dediğiniz gibiymiş. 10TL yazmışlar XS pakete ama 18 liradan aşağı çıkmıyormuş kargo bedelleri şahıs olunca, Gerçi şu an 25 liradan aşağı kargo ödemiyorum Yine de karlı olabilir.
Vay arkadaş, kargo gönderirken bile bug arar olduk ülkedeyurtiçi ile dosya olarak giriyorum online şubeden, gönderiyi oluşturup şubeye götürüyorum. onlar kendi girerse her şeyi 1 desi giriyorlar 20 lira çıkıyor. benim yöntemimle istanbul içi 10 lira, diğer şehirler 14 lira çıkıyor.
daha uygun yöntemler de duydum, online alışveriş portallarını kullanıp 6 liraya gönderenler varmış
Evet ustad benim de taktigim oyle. Dosya gonderisi ile gonderim ve tum sms ve ihbarlari kapatinca cuzi miktar cikiyor. Ayrica yurtici kargoda yuzde 20 online uygulama kodu indirimi var.yurtiçi ile dosya olarak giriyorum online şubeden, gönderiyi oluşturup şubeye götürüyorum. onlar kendi girerse her şeyi 1 desi giriyorlar 20 lira çıkıyor. benim yöntemimle istanbul içi 10 lira, diğer şehirler 14 lira çıkıyor.
daha uygun yöntemler de duydum, online alışveriş portallarını kullanıp 6 liraya gönderenler varmış
eskiden 6 ile 8 arası çıkıyordu süratte fiyatlar. sonradan yolunu şaşırdıEvet ustad benim de taktigim oyle. Dosya gonderisi ile gonderim ve tum sms ve ihbarlari kapatinca cuzi miktar cikiyor. Ayrica yurtici kargoda yuzde 20 online uygulama kodu indirimi var.
Suratte ise ben yaklasik 2 yil once olusturmustum uyeligi tam esigarada hizimizin 260km/h oldugu zamanlar ne bu deyip isyan etmistim en azindan yuzde 50 indirimli gelsin diye. O zamanlar cok mantikliydi