Eyvallah hocam stok bugün açılacakmıGünaydın arkadaşlar ödemelerin açıklama kısmına sipariş numarasinı yazan herkesin paketleri dün %50 si teslim edildi ama hepsini girememişler bugün muhtemel butün kargolar girilmiş olucak yine kargo şirketi beni şaşırtmadı
# Ödemenizin acıklama kısmında sipariş numaranız yoksa para gönderenle sipariş acan isimleri uyuyorsa sistemden bakıp kargolarını cıkardık bilginiz olsun
# Kargo şirketi kesinlikle sms atıcak sms geldiyse herşey yolundadır
#Bir problem yaşayan olursa mutlaka mail atsın
#Kargosunu alan arkadaşlar mutlaka ürünlerini yıkasın
Foruma girip 2 satır açıklama yazmakta zor değil yahu. Herkes ödeme yaptı kimine kargo gitti kimi habersiz bekliyor. Ya ptesi kargolanacak demeyin ya da kargolayın. Hadi aksilik oldu 5 dakika ayırıp açıklama yapın. @Uzi Mods
bizim yerli üretici hep aynı, uzi de pek farklı değilmiş
Gerekli açıklamayı @Uzi Mods bir önceki sayfada yapmış zaten takip etmek gerekForuma girip 2 satır açıklama yazmakta zor değil yahu. Herkes ödeme yaptı kimine kargo gitti kimi habersiz bekliyor. Ya ptesi kargolanacak demeyin ya da kargolayın. Hadi aksilik oldu 5 dakika ayırıp açıklama yapın. @Uzi Mods
bizim yerli üretici hep aynı, uzi de pek farklı değilmiş
reis benimki çıktımı biliyormusun aklında kaldımıGünaydın arkadaşlar ödemelerin açıklama kısmına sipariş numarasinı yazan herkesin paketleri dün %50 si teslim edildi ama hepsini girememişler bugün muhtemel butün kargolar girilmiş olucak yine kargo şirketi beni şaşırtmadı
# Ödemenizin acıklama kısmında sipariş numaranız yoksa para gönderenle sipariş acan isimleri uyuyorsa sistemden bakıp kargolarını cıkardık bilginiz olsun
reis benimki çıktımı biliyormusun aklında kaldımı
tamam sms gelmedide. sen bilirsin gali ırmızanBugün akşama kadar sms gelmesi gerekiyor gelmezse kargo listelerini burda yayinlıycam arkadaşlar
Ben Siparişteki açıklama kısmına yazmamıştım forum bilgilerini. Ödeme de başka hesaptan yapıldı ama açıklama kısmına yazmıştım gerekli bilgileri. En muallakta olan benim sipariş sanırım ???? hayırlısı bakalım iyi çalışmalarGünaydın arkadaşlar ödemelerin açıklama kısmına sipariş numarasinı yazan herkesin paketleri dün %50 si teslim edildi ama hepsini girememişler bugün muhtemel butün kargolar girilmiş olucak yine kargo şirketi beni şaşırtmadı
Selamlar.Bugün akşama kadar sms gelmesi gerekiyor gelmezse kargo listelerini burda yayinlıycam arkadaşlar
Selamlar.
Sitede Beklemede yazması bir şey ifade ediyor mu? Ya da etmiyor mu?
210 tl nin yada 410 tl nin 10 tl si kargo yani ödemeyeceksiniz.Kargo ödemesi ile ilgili bilgi bulamadım. Kargo ücreti ödeyecek miyiz acaba?
Kargo ödemesi ile ilgili bilgi bulamadım. Kargo ücreti ödeyecek miyiz acaba?