Hayırlı sabahlar kolay gelsin,Bugün öglene kadar buraya vakit harciycam arkadaşlar soruları olan mutlaka yazsın
Bugün öglene kadar buraya vakit harciycam arkadaşlar soruları olan mutlaka yazsın
Uzimods.com üzerinden pre-order yapanlar pazartesi gününü eli boş geçirdi. Söyleyeceğiniz bir şey var mı bu konuda. Üretim sadece sihirlibuhar üyelerine yetecek kadar mıydı yoksa sadece bir aksaklık mı oldu pazartesi günü.
saygılar.
Ustam can ustam benim 10 seri noyu kimseye vermedin dimi ????Cumadan sonra sizinle ilgilenicem mutlaka size mahcubum
Tüh, keşke bende fazla ödeme yapsaydım ???? Neyse ortalık durulduğunda veririz siparişiFazla ödeme gönderen arkadaşlara cam eklemesi yaptim
Estağfurullah ustam, haberini aldık ya sizden biz bekleriz...Cumadan sonra sizinle ilgilenicem mutlaka size mahcubum
vodafon redlilere %30 Arasta indirim var ben onu kullanıyorumAynen dediğiniz gibiymiş. 10TL yazmışlar XS pakete ama 18 liradan aşağı çıkmıyormuş kargo bedelleri şahıs olunca, Gerçi şu an 25 liradan aşağı kargo ödemiyorum Yine de karlı olabilir.