• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün öglene kadar buraya vakit harciycam arkadaşlar soruları olan mutlaka yazsın
Hayırlı sabahlar kolay gelsin,
Ramazan Bey ben listede 101 sıradayım ve her siteye girdiğimde stok yok gözüktü. Dolayısı ile sipariş veremedim. Size sorum şu olacak yeni stok açılacak mı? açılacaksa ne zaman açılacak?
Aslında elinizde kalacağını bilsem bu hengame geçtikten sonra sipariş vermek isterdim ama ya kalmaz ise.

Bugün öglene kadar buraya vakit harciycam arkadaşlar soruları olan mutlaka yazsın

Uzimods.com üzerinden pre-order yapanlar pazartesi gününü eli boş geçirdi. Söyleyeceğiniz bir şey var mı bu konuda. Üretim sadece sihirlibuhar üyelerine yetecek kadar mıydı yoksa sadece bir aksaklık mı oldu pazartesi günü.

saygılar.

@Uzi Mods ustam, major olmadan dropkit alanlardan biriyim, deck için üretimi mi bekleyelim, bu partide bizim için deck satışı olacak mı...

Uzimods.com üzerinden pre-order yapanlar pazartesi gününü eli boş geçirdi. Söyleyeceğiniz bir şey var mı bu konuda. Üretim sadece sihirlibuhar üyelerine yetecek kadar mıydı yoksa sadece bir aksaklık mı oldu pazartesi günü.

saygılar.

Normalde pazartesi acılaktı sizinde dediginiz gibi ama sbtv den fazla da dışardan alim oldugu icin kargoları yetiştirememektense stok acmadim

@Uzi Mods Hocam tekrar merhaba, Benim siparişim hala beklemede gözüküyor. Kargoya verilip güncelleme unutulmuş olabilir mi acaba?

sip no: 1165

@Uzi Mods hocam öncelikle Allah kolaylık versin. 1265 ve 1240 olarak sipariş verdim. 1240 yanlışlıkla oldu bağlantı hatası yüzünden.

1265 in ödemesini pazartesi gerçekleştirdim.
Kargolandi mi acaba?

1240 i da iptal edebiliyorsan et lütfen. Haksızlık olmasın.

257 on talep sıram. 1265 sipariş numaram

Geri