• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi deme, çarşambadan pazara sabiha gökçende denetlemem var, major gelecek ve ben göremeyeceğim pazara kadar, bu arada kahrolsun havacılık çalışma politikaları. neyse majorü eski karım teslim alacak kargodan, onun hatrına son defa gideyim, majorü bi alayım şehri bile değiştiririm...
ağzınızdan yel alsın efendim 5 gündür evde yatıyorum uçuş yazmıyorlar diye :)

Abi deme, çarşambadan pazara sabiha gökçende denetlemem var, major gelecek ve ben göremeyeceğim pazara kadar, bu arada kahrolsun havacılık çalışma politikaları. neyse majorü eski karım teslim alacak kargodan, onun hatrına son defa gideyim, majorü bi alayım şehri bile değiştiririm...
Bende saw dayim teknikte erken gelirse benimkini kullanırsınız ????

Kargosu çıkanlara karşı bir adet mavi gözlü ve nazar değdirme konusunda tecrübeli
,enaz 3 kargo kamyonunu yanmasını sağlayan.
prazentebl-esnek çalışma saatlerine uyumlu,takım çalışmasına karşı,baktımı duvarı yıkan

kadrolu nazarcılar aranmaktadır ücret dolgun ve haftalık +ssk+yemek+yol

Kargosu çıkanlara karşı bir adet mavi gözlü ve nazar değdirme konusunda tecrübeli
prazentebl-esnek çalışma saatlerine uyumlu,takım çalışmasına karşı,baktımı duvarı yıkan

Sevgili @GURCANN sen majör ü herkesten once almis olabilir misin acebaaa ???? yilansss ????????????

Yeşil gözlü ve şaşı kedi olmaz mı????

Geri