Eski karım bile mesaj attı, major mesajı gelmedi...Sms geldi ????????????????
Abi hemen başlığa gel detaylı konuşalım bunu ????????Eski karım bile mesaj attı, major mesajı gelmedi...
Bizim derneğin konusu bu yalnız :Abi hemen başlığa gel detaylı konuşalım bunu ????????
Tövbeler tövbesi sıyrılma konuları bizde barışmalar sizdeBizim derneğin konusu bu yalnız
Abi hemen başlığa gel detaylı konuşalım bunu ????????
Yok be abi, şu cuma çılgınlığı şeyinde tv ünitesi bişiler neyim almış monte eder misin rica etsem dedi, işi düşmese hangi kadın bekar erkeğe mesaj atar...Bizim derneğin konusu bu yalnız
Abi mizacına hayranımEski karım bile mesaj attı, major mesajı gelmedi...
Diğer konuya geliyorum takipteyimAbi hemen başlığa gel detaylı konuşalım bunu ????????
tamirci gönderiyorum de abi parasını da sen ver ????Yok be abi, şu cuma çılgınlığı şeyinde tv ünitesi bişiler neyim almış monte eder misin rica etsem dedi, işi düşmese hangi kadın bekar erkeğe mesaj atar...
Yok be abi, şu cuma çılgınlığı şeyinde tv ünitesi bişiler neyim almış monte eder misin rica etsem dedi, işi düşmese hangi kadın bekar erkeğe mesaj atar...
Abi tamam demiş bulundum, hep bu merhametten kaybediyoruz biz...k
usta arkana bakmadan kaç, ayakkabını düşürsen dönüp alma
Abi tamam demiş bulundum, hep bu merhametten kaybediyoruz biz...
Abi deme, çarşambadan pazara sabiha gökçende denetlemem var, major gelecek ve ben göremeyeceğim pazara kadar, bu arada kahrolsun havacılık çalışma politikaları. neyse majorü eski karım teslim alacak kargodan, onun hatrına son defa gideyim, majorü bi alayım şehri bile değiştiririm...kıvır, yok de, işim çıktı de, hattı değiştir sonra
Abi deme, çarşambadan pazara sabiha gökçende denetlemem var, major gelecek ve ben göremeyeceğim pazara kadar, bu arada kahrolsun havacılık çalışma politikaları. neyse majorü eski karım teslim alacak kargodan, onun hatrına son defa gideyim, majorü bi alayım şehri bile değiştiririm...