azash
Council
L den daha iyidir vurum. Ve buhar sıcaklığı da L kadardır. L ve Lv2 denedim.şeklini şemalini beğendim ben ama benim için boğaz vurumu önemli ben yıllardır TroyL den vazgeçemedim.
L den daha iyidir vurum. Ve buhar sıcaklığı da L kadardır. L ve Lv2 denedim.şeklini şemalini beğendim ben ama benim için boğaz vurumu önemli ben yıllardır TroyL den vazgeçemedim.
Usta canlı yayinda söyledi. Zaten üretimine başladı. Ocak-Subatta satışa çıkacak. Ben garanti olsun diye Şubat diyorum.
Önceden sadece Drop kit alan 7 kişi bu turda deck alabilecek. Kalan bizler için yeni deck üretiliyor. Ocak Şubat gibi satışa çıkacak dedi Usta.Ben sadece daha önce drop kit alanlar için sadece deck satılacak zannediyordum. Öyleyse Majör'ü de ikileriz.
Önceden sadece Drop kit alan 7 kişi bu turda deck alabilecek. Kalan bizler için yeni deck üretiliyor. Ocak Şubat gibi satışa çıkacak dedi Usta.
Biz deck alabiliyor muyuz şimdi, bende bunu kaçırdım sanırım, ustaya bi öm atayım o zaman...Önceden sadece Drop kit alan 7 kişi bu turda deck alabilecek. Kalan bizler için yeni deck üretiliyor. Ocak Şubat gibi satışa çıkacak dedi Usta.
10 bende 10 bende kimse salça olmasin sakin13 seri nolu zaten ben de olacağı için ???? 10 - 11 - 12 seri nolara şimdiden talibim decklerde
Hocam üretici canlı yayında cam konusunda stok sorunu yasamayacağız merak etmeyin dedi. Başında telaşe var suan, pazartesi salı günceller stokları. Telaşe bitsin camdır yedek parçadır alırız rahat rahatÇok şükür siparişi verdim ama bir tanede yedek cam alicaktim ama kalmamış uzuldum
@onepuffman sayın Hocam mümkünse sıramı @Ged isimli kullanıcıya devretmek istiyorum.. 273@oknakn79 1244
Dogru diyorsun kardeşim ama ben siparişi verirken kalmamış birdaha ayrı olmasın dedim ama galiba ayrı vericez inşallah gelirken veya uğraşırken kırılmazHocam üretici canlı yayında cam konusunda stok sorunu yasamayacağız merak etmeyin dedi. Başında telaşe var suan, pazartesi salı günceller stokları. Telaşe bitsin camdır yedek parçadır alırız rahat rahat
Yeni gördüm,kusura bakmayın.@Pineapple musait misiniz? Uygun mudur?