• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
13 seri nolu zaten ben de olacağı için ???? 10 - 11 - 12 seri nolara şimdiden talibim :) decklerde
10 bende 10 bende kimse salça olmasin sakin
@uzimods ustaya ne kadar mesaj attim kimbilir yetmedi mail attim
Yakarım gezegeni,foruma sol ayakla girerim,tovbeler çekersiniz (kimden ogrendim ben bunu ????) aman neyse ????
Bende iste kimse yazmasin ustaya falan ????????????
Lütfen istemesin kimse
Nılır istimisin kimsi ????????????

Genel olarak tek dileğim yerli üretim olmasıdır. Çünkü talep arttıkça ve üretim yetişmedikçe, dış kaynaklara başvulur.

"Yerli üretim denilen ve yerli yerli üretim olmadığına inandığım markalar var."

Hocam üretici canlı yayında cam konusunda stok sorunu yasamayacağız merak etmeyin dedi. Başında telaşe var suan, pazartesi salı günceller stokları. Telaşe bitsin camdır yedek parçadır alırız rahat rahat
Dogru diyorsun kardeşim ama ben siparişi verirken kalmamış birdaha ayrı olmasın dedim ama galiba ayrı vericez inşallah gelirken veya uğraşırken kırılmaz

@Pineapple musait misiniz? Uygun mudur?
Yeni gördüm,kusura bakmayın.
Hocam elbette,sırayı 3 kişi yaptığımız için arada 2şer 3er yazılmalar olmuş. Nasıl olmuş anlamadım :)
Uzi mevcut talebe yeteceğini belirttiği için hak devretme yapılabilir. Hatta eksilen yerler yeni isteyenler ile de dolabilir.
Sizi de yoruyoruz böyle,emeğinize sağlık. ????????

Geri