• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce major duyup almamıştım fakat merak ediyorum. Ahşap kutu siparişi verdim. bir denede normal mi alsam acaba :D
aslında ahsam kutulu alıpda
memnun kalırsanız ilerde sadece dck satışında 1 adette deck alıp 2 adet major kullanabilirdiniz
ben bu ara cok masraftayım diye karton kutu aldım
elimde atomizer adedi az olsaydı eger tahta kutu alırdım.ilerde 1 adette deck aldıgımda 2li kullanırdım

aslında ahsam kutulu alıpda
memnun kalırsanız ilerde sadece dck satışında 1 adette deck alıp 2 adet major kullanabilirdiniz
ben bu ara cok masraftayım diye karton kutu aldım
elimde atomizer adedi az olsaydı eger tahta kutu alırdım.ilerde 1 adette deck aldıgımda 2li kullanırdım

Mantıklı ben bu mantıkla düşünmedim eğer hoşuma giderse deniycem yazdığınızı. Şubat ayında çıkıyor galiba bakalım hayırlısı.
aynen bende bu aralar evlilik falan derken cok borca girdim. Ev mtl ato doldu bi boşaltıcam heralde. :D

Mantıklı ben bu mantıkla düşünmedim eğer hoşuma giderse deniycem yazdığınızı. Şubat ayında çıkıyor galiba bakalım hayırlısı.
aynen bende bu aralar evlilik falan derken cok borca girdim. Ev mtl ato doldu bi boşaltıcam heralde. :D
aslında forumumuza özel ahsap kutular varken kartonu iptal edip bence tahta alın bütcenizde sıkıntı yoksa

Ben Majör'ü ilk defa deneyeceğim. Ahşap kutu aldım.

Şubatta deck satışı da mı olacak? Ben kaçırmışım orayı. :) Ahşap alınca 2. deck'i almak farz oluyor sanki.

Geri