GURCANN
Community
Ben üretici olsamBizim 44 numara hangi pakette acaba ????????????
100 kutu özel üretim yapsam kutu
01 den 100 e özel numaralandırırdım
Yani tahtaların içinde
Ben üretici olsamBizim 44 numara hangi pakette acaba ????????????
Ben üretici olsam
100 kutu özel üretim yapsam kutu
01 den 100 e özel numaralandırırdım
Yani tahtaların içinde
Numaram yok malesef, fazla numara varsa alırım bi dal [emoji28]Sizin sıra no kaçtı Not düşerseniz çok sevinirim vallahi bulamıyorum isimle.
aslında ahsam kutulu alıpdaDaha önce major duyup almamıştım fakat merak ediyorum. Ahşap kutu siparişi verdim. bir denede normal mi alsam acaba
aslında ahsam kutulu alıpda
memnun kalırsanız ilerde sadece dck satışında 1 adette deck alıp 2 adet major kullanabilirdiniz
ben bu ara cok masraftayım diye karton kutu aldım
elimde atomizer adedi az olsaydı eger tahta kutu alırdım.ilerde 1 adette deck aldıgımda 2li kullanırdım
2 Majör 2 Drop kit var. Bir de tahta kutu aldım. Acaba bir de karton mu alsam diyorumDaha önce major duyup almamıştım fakat merak ediyorum. Ahşap kutu siparişi verdim. bir denede normal mi alsam acaba
2 Majör 2 Drop kit var. Bir de tahta kutu aldım. Acaba bir de karton mu alsam diyorum
Ama sabredip Şubat'ta 2 deck alacağım
Şubata çıkıyor mu hocam, benim 4 deck alma planım var, bide deck listesi mi başlatsak, bi gaza getirin konuyu açayım hemen...2 Majör 2 Drop kit var. Bir de tahta kutu aldım. Acaba bir de karton mu alsam diyorum
Ama sabredip Şubat'ta 2 deck alacağım
aslında forumumuza özel ahsap kutular varken kartonu iptal edip bence tahta alın bütcenizde sıkıntı yoksaMantıklı ben bu mantıkla düşünmedim eğer hoşuma giderse deniycem yazdığınızı. Şubat ayında çıkıyor galiba bakalım hayırlısı.
aynen bende bu aralar evlilik falan derken cok borca girdim. Ev mtl ato doldu bi boşaltıcam heralde.
aslında forumumuza özel ahsap kutular varken kartonu iptal edip bence tahta alın bütcenizde sıkıntı yoksa
Bende ilk defa deneyeceğim, bende bide dropkit var...Ben Majör'ü ilk defa deneyeceğim. Ahşap kutu aldım.
Şubatta deck satışı da mı olacak? Ben kaçırmışım orayı. Ahşap alınca 2. deck'i almak farz oluyor sanki.
ben yanlıs anladım pardon hocamKarton almadım hocam zaten Ahşap aldım 1 adet 2.cinin siparişini versemmi diye düşünürken deck muhabbetini yazmanız ile vazgeçtim
Ahşaba 3 deck 3 cam yakışır 2 Drop kitli, 2 de normal Major olmuş olur. Benim hesaplar böyle direkBen Majör'ü ilk defa deneyeceğim. Ahşap kutu aldım.
Şubatta deck satışı da mı olacak? Ben kaçırmışım orayı. Ahşap alınca 2. deck'i almak farz oluyor sanki.
Usta canlı yayinda söyledi. Zaten üretimine başladı. Ocak-Subatta satışa çıkacak. Ben garanti olsun diye Şubat diyorum.Şubata çıkıyor mu hocam, benim 4 deck alma planım var, bide deck listesi mi başlatsak, bi gaza getirin konuyu açayım hemen...