Üstad. Geniş vapeband takın. Ben sürekli modu yan düşürüyorum. Daha düşmeden kırılan cam olmadı. 6 ayda 2 Major de toplam 3 cam kırdım. O da musluk altında temizlik sırasındayahu konuyla alakası yok ama majöre kırılmaz cam falan birşey yapılacak mı? çok düşürüyorum ben. kırılır gider yedek dayanmaz...
Estafurullah Gule gule kullanin kardesim.Hocam siz olmasanız ben halen aval aval bekliyordum. Sağ olun
yahu konuyla alakası yok ama majöre kırılmaz cam falan birşey yapılacak mı? çok düşürüyorum ben. kırılır gider yedek dayanmaz...
Eyvallah arkadaşım sağolasın ben nickleri karıştırdım galiba dünden beri bana mesaj yazdığın nicki sen sanıyordum ona teşekkür ediyordumEstafurullah Gule gule kullanin kardesim.
Ön talep sıra 108 tamam Ben aldım.
-Sipariş no 1156 ödendi-
-Sipariş no 1319 ödendi-
-Sipariş no 1339 ödendi-
Yobb sanki ben o senin dediğin 0001 nolu majör ü çok hatırı sayılır bi üstadımız da gördüm ????????sıra no 001
sip no 1152
ödeme yapıldı
sıra nooooo 001 tekrar yazıyımda sonra karışmasın majörümün nosuda sıra nom olabilir ???? ????
Bende Penodat pleksi glass yedek camlarını kullanıcam majorde...yahu konuyla alakası yok ama majöre kırılmaz cam falan birşey yapılacak mı? çok düşürüyorum ben. kırılır gider yedek dayanmaz...
Uyuyorlar mı?Bende Penodat pleksi glass yedek camlarını kullanıcam majorde...
Fikrinize zaten saygı duyuyorum niyetiniz güzel. Üretici de iyi niyetli, kimseye haksızlık olmasın diye çabalıyor.Farklı bir yerli tedarikçi bu şekilde yapmıştı ve herhangi bir sorun olmadı, site üzerinden yüksek fiyat girilerek ve parti parti şeklinde indirim kodları gönderilerek süreç sorunsuz bir şekilde halloldu. Amaç ürünü ekstrem fiyata satmak değil de gerçek satın almasını istediğiniz kullanıcıya satın aldırabilmek. Tabi herkesin düşüncesine saygı duymak lazım sonuçta üreticinin tasarrufu, biz ne kadar yorum yapsak da nihai karar onun
Dış Bağlantı iki ürünSelamlar,
Belki yeri değil ama normal paket içeriği ve ahşap paket içeriği farkını anlatan bir konu/video vs var mıdır? Hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, extra drop kitlerin farkını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Saygılarımla..
MAR-AL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Majör V2+Drop kit 1. Kutu.Selamlar,
Belki yeri değil ama normal paket içeriği ve ahşap paket içeriği farkını anlatan bir konu/video vs var mıdır? Hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, extra drop kitlerin farkını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Saygılarımla..
MAR-AL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi