• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Uzi Mods Majör RTA Ön Talep Listesi ve Satış Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yahu konuyla alakası yok ama majöre kırılmaz cam falan birşey yapılacak mı? çok düşürüyorum ben. kırılır gider yedek dayanmaz...

Stok saat kaçta açılır acaba. Hani biraz erkenden burda duyrulursa ona göre ayarlamaya çalışır herkes kendini. Misal şuanda yarım saatte bir foruma ve siteye bakıyorum. Ama eminin akşam yine ben yokken stok açılıp bitecek. Çünkü bahtsız bir bedeviyim ben :) hani saati bilirsek o anlamda iyi olur diye düşünüyorum

@Uzi Mods hocam akşam neydi öyle ya saat 9 dan sonra ergen gibi aldım elime telefonu gece 11 e kadar bir site bir forum bi ara hanım geldi yanıma yarın annemlere kahvaltıya gidelim bendeki hareket sadece kafa sallama bi ara abannaktan site tamamen çöktü sandım :)

Ramazan ustaya e-posta attım ama kayıtlara girsin diye ben de yazayım:
Liste de 249. sıra
sipariş no: 1234
Pazartesi eft yapılacak...

Alacak ve alabilen herkese hayırlı uğurlu olsun...

Not: Bağlantı sorunu oluşmuştu ama o hengamede bir sipariş daha oluşmuş onun numarası 1160 ve bu sipariş iptal...

yahu konuyla alakası yok ama majöre kırılmaz cam falan birşey yapılacak mı? çok düşürüyorum ben. kırılır gider yedek dayanmaz...

Normal camları bende çok kolay kırıyorum, sakarlık üst seviyede :)
En sağlıklısı cam, üretici de sürekli tedariğinin mümkün olacağını söyledi zaten üreticiden tedarik edilmese de farklı alternatifler mevcut bol bol yedek depolamak lazım ama bir ultem tank üretilirse de tadından yenmez.

sıra no 001
sip no 1152
ödeme yapıldı
sıra nooooo 001 tekrar yazıyımda sonra karışmasın majörümün nosuda sıra nom olabilir ???? ????
Yobb sanki ben o senin dediğin 0001 nolu majör ü çok hatırı sayılır bi üstadımız da gördüm ????????
Hazır şansın varken baska no iste bence.
Bu arada siparişi bende verdim sipariş numarası da 1271 idi.
Listede de 16. Sırada idim.

Son düzenleme:
Farklı bir yerli tedarikçi bu şekilde yapmıştı ve herhangi bir sorun olmadı, site üzerinden yüksek fiyat girilerek ve parti parti şeklinde indirim kodları gönderilerek süreç sorunsuz bir şekilde halloldu. Amaç ürünü ekstrem fiyata satmak değil de gerçek satın almasını istediğiniz kullanıcıya satın aldırabilmek. Tabi herkesin düşüncesine saygı duymak lazım sonuçta üreticinin tasarrufu, biz ne kadar yorum yapsak da nihai karar onun :)
Fikrinize zaten saygı duyuyorum niyetiniz güzel. Üretici de iyi niyetli, kimseye haksızlık olmasın diye çabalıyor.

Selamlar,

Belki yeri değil ama normal paket içeriği ve ahşap paket içeriği farkını anlatan bir konu/video vs var mıdır? Hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, extra drop kitlerin farkını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Saygılarımla..

MAR-AL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar,

Belki yeri değil ama normal paket içeriği ve ahşap paket içeriği farkını anlatan bir konu/video vs var mıdır? Hangisini almam gerektiğine karar veremiyorum, extra drop kitlerin farkını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Saygılarımla..

MAR-AL00 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Majör V2+Drop kit 1. Kutu.
Üstteki 1. Kutunun Chimneyleri in Ultem malzeden de olanların dahil olduğu 2. Kutu.

• Beğendim
Tepkiler: Ged
Geri