Mantas
Community
Hocam siz olmasanız ben halen aval aval bekliyordum. Sağ olun
Hocam siz olmasanız ben halen aval aval bekliyordum. Sağ olun
benim yazdıklarıma bi bakReis ne muhabbeti yauuwww
Ben baktim tek muhabbet su
-girebiliyon mu
-giremedim sen girebiliyon mu
-ben giremedim,giren var mi
????????????
Evet okudum bi arkadasta yayin di sipariş ti adam yemek yiyememis zaarbenim yazdıklarıma bi bak
bazlamadan pizza yapımı
mısır patlatma
kurdana coil sarma
full konu dısıydım ben
Stok yok ve listedeyim. İnanın yarına kalırsa alamayacağım resmen. Taktik var mı?
Atalarımız erken kalkan yol alır demiş, bu işte geç yatan yol aldı. Ne yapalım uykuya yenik düştük. Tedarikçi çok efendi bize de kalır inşallah yalnız geç saatte olmasın stok açma lütfen.Eleştiri anlamında söylemiyorum ama bence ön satış sürecini yanlış yönettiniz. Bu hem müşterileri, hem satıcıyı, hem de forum yetkililerini zor duruma düşürdü. Girecektiniz 10-20 katı fiyat ve buradan listedekilere özel mesaj ile indirim kodu gönderecektiniz. Bu şekilde süreç herkes için çok çok daha kolay olurdu. Şimdi forum harici belki yüzlerce kişi sipariş verdi ve birçoğu ödemesini dahi yaptı, hepsini tek tek kontrol etmeniz gerekecek. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen göstermiş oldukları yaklaşımdan dolayı forum yönetimine ve uzimods'a teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde ve bir an önce Majorlerine kavuşur.
Üreticiye kolaylık olması açısından listedeki tüm kullanıcıların sipariş numaraları ilk mesajda derlenebilir.
Saygılarımla.
Atalarımız erken kalkan yol alır demiş, bu işte geç yatan yol aldı. Ne yapalım uykuya yenik düştük. Tedarikçi çok efendi bize de kalır inşallah yalnız geç saatte olmasın stok açma lütfen.
Bence Siteye yanlış Fiyat girmeleri büyük bir karışıklığa ve üretici hakkında kötü düşünmelere yol açardı.Eleştiri anlamında söylemiyorum ama bence ön satış sürecini yanlış yönettiniz. Bu hem müşterileri, hem satıcıyı, hem de forum yetkililerini zor duruma düşürdü. Girecektiniz 10-20 katı fiyat ve buradan listedekilere özel mesaj ile indirim kodu gönderecektiniz. Bu şekilde süreç herkes için çok çok daha kolay olurdu. Şimdi forum harici belki yüzlerce kişi sipariş verdi ve birçoğu ödemesini dahi yaptı, hepsini tek tek kontrol etmeniz gerekecek. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen göstermiş oldukları yaklaşımdan dolayı forum yönetimine ve uzimods'a teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım herkes sorunsuz bir şekilde ve bir an önce Majorlerine kavuşur.
Üreticiye kolaylık olması açısından listedeki tüm kullanıcıların sipariş numaraları ilk mesajda derlenebilir.
Saygılarımla.
Bence Siteye yanlış Fiyat girmeleri büyük bir karışıklığa ve üretici hakkında kötü düşünmelere yol açardı.
Sizi gördük, bir de @comandante abimin siparisimi görseydim. Dün erken ayrıldı.sıra no 001
sip no 1152
ödeme yapıldı
sıra nooooo 001 tekrar yazıyımda sonra karışmasın majörümün nosuda sıra nom olabilir ???? ????
Sizi gördük, bir de @comandante abimin siparisimi görseydim. Dün erken ayrıldı.
Eh artık çay yobb da icilirken, Majör de yobb da denenir deriz...
Güzel günlerde buharlayin sayın 001 numara.