• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oğlum olsun adını majör koyacağım , o kadar talibim bu atomizere ..
Üstadım, Ankara/Çukurambar bölgesine gelebiliyorsanız hafta içi mesai saatlerinde 1 hafta, 10 gün denemeniz için verebilirim Majör size. Ben kalan ile idare ederim :)
Ayrıca Majörü cam tank ile denemek isteyen ve yine Ankara/Çukurambar civarına gelebilecek olan buhardaşlara cam tank da verebilirim. (4-5 buhardaşa yeter)

@Uzi Mods
Majörlerde akrilik tank kullanmıştınız. Ancak Melo 3 (4 ml) ve benim de kullanmakta olduğum KangerTech SUBTANK Mini cam tankı, minik bir iyileştirmeyle (kalın oring veya topcap ve deck oringi altına 5-6 tur dikiş ipliği sarmak) rahatlıkla kullanılabiliyordu. Ve inanın akrilik tanka göre hem daha şık, hem de sanki daha sağlıklı oluyor. Ayrıca çoğu kullanıcının aklına gelebileceği gibi dayanıksız da değil. 7 ay da, 2 Majörde sadece 1 tane cam kırdım.
Bu vesileyle sormak isterim;
-Yeniden Majör üretimde cam tank kullanmayı düşünüyor musunuz?
-Drop kitler cam tank ile mi gelecek?
- Ürünlerinize fanatiklik seviyesinde bağlı olan biz fanilerden 3-5 kişiyi kurayla seçerek, yeni projelerinizde tester olarak kullanmayı düşünüyor musunuz? :)

evet cam tank hakkında çalışma yapıyorum şeffaflık konusunda herkes den istek var drop kittede yapmaya çalışcam mutlaka :) testerları pirinçden yapıyorum ama :)

@Uzi Mods nezaman çıkacak denemek istiyorum.
birde revengerime olurmu.

İstanbul da fazla kalamıyorum kalmaya başlayınca kesin işler hızlanıcak Gürcan Hocam :)

@Uzi Mods ustam ürününüzü daha deneme fırsatı bulamadım çünkü ürün yok satıyor.buda demek oluyor ki ATO hakkını veriyor ve alanlar kolay kolay elinden çıkartmıyor.bunu yapmak büyük bir başarı tebrik ederim.
Nacizane tavsiyem azda olsa sürekli veya parti parti üretim yapmanız.
Bu şekilde yaparsanız en azından buhar dünyasında insanlar majör eksikliği yaşatmamanız.kolay gelsin????

Gerçekten bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı bende bilmiyordum ama Sihirli buharda olduğum sürece kısım kısım satışlar mutlaka olucak

Güzel bir atomizer ile piyasayı sallayacağınızı düşünüyorum açıkcası diğer yerleri üretimlerine aksine yedek parça olayındaki tavrınızdan dolayı bir kaç kere muhabbetimiz oldu açıkcası bir majör serisi daha beklemekteyiz en azından bizleri üzmeyecek fiyatlar ile güzel bir fiyat performans ön talep açılabilir diye düşünüyorum.

mutlaka yapmayı düşünüyorum ama biraz fazla yoğun olduğumdan dolayı tek başına olmanın verdiği sıkıntılarda var biraz uzun sürsede mutlaka gelicek

Üstadım, Ankara/Çukurambar bölgesine gelebiliyorsanız hafta içi mesai saatlerinde 1 hafta, 10 gün denemeniz için verebilirim Majör size. Ben kalan ile idare ederim :)
Ayrıca Majörü cam tank ile denemek isteyen ve yine Ankara/Çukurambar civarına gelebilecek olan buhardaşlara cam tank da verebilirim. (4-5 buhardaşa yeter)
Selam olsun diyorum böyle güzel yürekli abilere ve kardeşlere , İnan ki Bu samimi ve içten teklifin bile majore sahip olacağım andaki mutluluğu yaşattı bana ..

Hocam, elinize sağlık.

Ben yaptığınız işten, sonucundan ve tavrınızdan ayrıca memnun kalmış biri olarak gelecekte yapacağınız işleri de dört gözle beklemekteyim.
Sizden ricam eğer mümkünse, soğuk buhara elverişli, boğaz vurumunu törpülemeyen PC veya ultem drip tip yapar mısınız lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet cam tank hakkında çalışma yapıyorum şeffaflık konusunda herkes den istek var drop kittede yapmaya çalışcam mutlaka :) testerları pirinçden yapıyorum ama :)

İstanbul da fazla kalamıyorum kalmaya başlayınca kesin işler hızlanıcak Gürcan Hocam :)

Gerçekten bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı bende bilmiyordum ama Sihirli buharda olduğum sürece kısım kısım satışlar mutlaka olucak

mutlaka yapmayı düşünüyorum ama biraz fazla yoğun olduğumdan dolayı tek başına olmanın verdiği sıkıntılarda var biraz uzun sürsede mutlaka gelicek
çarşamba iş için vana gidiyorum pazar dönecem ihsallah o araya sıkıştırmassın :unsure::unsure:

@Uzi Mods Hocam hoş geldin yahu. Sonunda diyorum :) Az bunaltmadım sizleri affedin yeniden :p Sabırsızlıkla bekliyorum üretimin bitişini siz buradaysanız biz de buradayız :D Abiler kızmasınlar 1 adet major dahi yok elimde nasıl istediğimizi @Uzi Mods hocam bilir :D Almak için sabırsızlanıyorum bakalım umarım nasip olur bizlere, tekrardan sefalar getirdin hocam :)

Hoşbulduk @frkymn davete icabet gerekiyordu sağ olsunlar abiler bizide aralarına aldılar ilk satışlar mutlaka burdan olacak haberdar ederim sizide :)

@uzimail taciz maili atıp duruyordum hocam major hocam major diye çıkarsa kaçırmadan alayım düşüncesiyle, şimdi burdan yazdiklarinizi okuyunca içim rahatladı:) şimdi drop kit çılacak sonra major 1 ve 1.1 cikacak ama majorler ciktiginda drop kitte hala bulunabilecek mi hocam?

evet bi bi 10 kişilik arkadaş var her hafta mutlaka mailleşiyoruz :) kalmazsa ben kendiminkini veririm hiç sıkıntı değil gönüller bir olsun

70 civarı adet üretilmiş drop kit
Resimden saydım
Yetmeyebilir iceberg hocam
Para varsa drop kiti hemen almak lazım

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)

Hoş geldin kardeşim @Uzi Mods İşlerin rast gitsin. Bekliyoruz ürünlerini. Ankara'ya gelirsen haberim olsun ;)

Ooo çok Teşekkür ederim Ozan abi gelirsem mutlaka haber veririm :)

@Uzi Mods hocam ürünleriniz malesef piyasa değerinin üstünde satılıp hala daha işin kurnazlığı yapılıyor. Sizin de üzüldüğünüzü biliyoruz bu konuya. Drop kit öncesi keşke belli bir üretim piyasaya sürülseydi. Yoğun çalıştığınızı da öğrendik. Makinelerin durumu, şartlar ve benzeri durumlar. Major sahibi olmayanları da üzmeyin derim :) Uygun bir şeyler bulamıyoruz, elimizden yedekte olanları çıkardığımız oluyor. Belli bir tarih veremez misiniz? Ona göre hazır etsek durumları bizler de.

İstanbul'a döner dönmez ilgilenicem bu konu hakkında bi arkadaşta mailde 170 tl aldığını söyledi 2. el ürünü cok üzülmüştüm kutuplarında sıkıntı varmış kutup göndermiştim inşallah kısa zamanda halledebilirim. Buradaki arkadaşlar bana aslında güç veriyor bu kadar hoş karşılanacağımı hiç düşünmemiştim

yanarım yanarım fırsatım varken bu atomizeri alamadığıma yanarım :/

siteden siparişi verdik ödeme kısmına geldik öğrenim kredisi de yatmamış para yok. bari dedim arkadaşlarıma aldırayım da deneriz. onlar da mırın kırın etti fanboyluğuna yandıklarım:cautious: napayım mail attım artık. üstad dedim sipariş geçtik ama maddi sıkıntılar var iptal ediyorum benim yüzümden stok düştün kusura bakma inşallah mağdur olmazsın. sonra deneme fırsatım bile olmadı

şimdi bana diyorlar ki drop kit geliyormuş. major yok öğrenim kredisi hepten kesildi... almanlar kaybedince yenilmiş sayılan osmanlı gibiyim. :(

edit: dostlar bu trajikomik hikayeyi gülüp geçelim diye yazdım sizi de üzmek için değil :)

hatırlıyorum hatta ne kadar duyarlı biri demiştim keşke bu durumdan beni haberdar etseydiniz emin olun sizi hiç kırmazdım yine böyle bir durum olursa mutlaka çıktıktan sonra haberdar edebilirsiniz

Hocam, elinize sağlık.

Ben yaptığınız işten, sonucundan ve tavrınızdan ayrıca memnun kalmış biri olarak gelecekte yapacağınız işleri de dört gözle beklemekteyim.
Sizden ricam eğer mümkünse, soğuk buhara elverişli, boğaz vurumunu törpülemeyen PC veya ultem drip tip yapar mısınız lütfen.

Şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mutlaka dikkate alıcam söylediklerinizi sihirli buhara yönelik bi çalışmam var drip tip konusunda şuan siz sormuşken bende heyecan katıyım

1606

bu karton borunun içinde yurt dışından gelen özel bir misafir var sizin istediğiniz tarzda :)

Mutlaka dikkate alıcam söylediklerinizi sihirli buhara yönelik bi çalışmam var drip tip konusunda şuan siz sormuşken bende heyecan katıyım

Ekli dosyayı görüntüle 1606

bu karton borunun içinde yurt dışından gelen özel bir misafir var sizin istediğiniz tarzda :)
Yoksa o Ultem 1000 sertifikalı bir ürün mü?
Acaba Google gorsellerde aratsak ne çıkar?

Ekli dosyayı görüntüle 1606

Kalınlık ve boyut olarak bakarsak Belçika'dan gelen "Ultem 1000" diyerek tahminde bulunabilirim

Geri