GURCANN
Community
tebrik ediyorum hocamKalınlık ve boyut olarak bakarsak Belçika'dan gelen "Ultem 1000" diyerek tahminde bulunabilirim
tebrik ediyorum hocamKalınlık ve boyut olarak bakarsak Belçika'dan gelen "Ultem 1000" diyerek tahminde bulunabilirim
Merhaba Sihirli Buhar Tv Ailesi
Burda tecrübeleri paylaşmam için beni de aranıza davet ettiğiniz için herkese teşekkür ederim
Uzi Mods Kimdir ?
2016 Yılında kendi çapında prototip üretip kullanan vape ortamındaki abilerin ısrarı üzerine Major Mtl Rta ürünün çıkartan genç bir kardeşinizim
Ekli dosyayı görüntüle 1358
Görsel deki ürünler uzun süre kendimin kullandığı pirinç malzemeden yaptığım prototipler.
Uzun süre bu ürünleri kullandım sağlık acısından sıkıntı olacağı için krom kaplama yaptırmıştım (son 2 görsel)
[ Pirinç malzemede içim keyfi ayrı bir güzel oluyor ama sağlık acısından çok tehlikeli ! ]
Major Mtl Üretim Devam Edicek Mi ?
Siteden gelen mailler olsun yakın çevremdeki dostlarım ve abilerim ısrarı üzerine belirli bir adet üretim yapmayı düşünüyorum
Uzi Mods Yenilikler Var mı ?
Uzun süredir kendimin kullandığı Major v1 ve v1.1 uyumlu drop kit imalatını bitirmek üzereyim markalama ve kutulama işlemleri kaldı sürekli şehir dışına çıkmamdan dolayı ilgilenemedim en kısa sürede tamamlanıp satışa sunulacaktır.
Drop Kit Özellikleri
*Alttan dolum
*Görsel Değişim ve Kolay kurulum
*Chimney içinde kademeli delik
Ekli dosyayı görüntüle 1361
Sıkça sorulan soruları elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım sürç-i lisan ettiysek affola sormak istediğiniz yardımcı olmamı istediğiniz konular olduğunda mutlaka yazabilirsiniz işlerimden vakit buldukça burada olucam sağlıcakla kalın
Güzel haberleri bekliyoruz , bu kadar taciz ve baskıdan sonra ilk parti yakındır diye umuyorum ?evet cam tank hakkında çalışma yapıyorum şeffaflık konusunda herkes den istek var drop kittede yapmaya çalışcam mutlaka testerları pirinçden yapıyorum ama
İstanbul da fazla kalamıyorum kalmaya başlayınca kesin işler hızlanıcak Gürcan Hocam
Gerçekten bu kadar ilgi ile karşılaşacağımı bende bilmiyordum ama Sihirli buharda olduğum sürece kısım kısım satışlar mutlaka olucak
mutlaka yapmayı düşünüyorum ama biraz fazla yoğun olduğumdan dolayı tek başına olmanın verdiği sıkıntılarda var biraz uzun sürsede mutlaka gelicek
Mutlaka dikkate alıcam söylediklerinizi sihirli buhara yönelik bi çalışmam var drip tip konusunda şuan siz sormuşken bende heyecan katıyım
Ekli dosyayı görüntüle 1606
bu karton borunun içinde yurt dışından gelen özel bir misafir var sizin istediğiniz tarzda
Senin gönlün güzel sayın hocam Yaptığın iş takdire şayan ki bu kadar insan ürününü beklemekte. İşini iyi yapan insanları sevmekte şüphemiz yok. Bizi kırmayacağını da biliyorum. Tatlı dilin var olsun üstadımHoşbulduk @frkymn davete icabet gerekiyordu sağ olsunlar abiler bizide aralarına aldılar ilk satışlar mutlaka burdan olacak haberdar ederim sizide
evet bi bi 10 kişilik arkadaş var her hafta mutlaka mailleşiyoruz kalmazsa ben kendiminkini veririm hiç sıkıntı değil gönüller bir olsun
Ooo çok Teşekkür ederim Ozan abi gelirsem mutlaka haber veririm
İstanbul'a döner dönmez ilgilenicem bu konu hakkında bi arkadaşta mailde 170 tl aldığını söyledi 2. el ürünü cok üzülmüştüm kutuplarında sıkıntı varmış kutup göndermiştim inşallah kısa zamanda halledebilirim. Buradaki arkadaşlar bana aslında güç veriyor bu kadar hoş karşılanacağımı hiç düşünmemiştim
hatırlıyorum hatta ne kadar duyarlı biri demiştim keşke bu durumdan beni haberdar etseydiniz emin olun sizi hiç kırmazdım yine böyle bir durum olursa mutlaka çıktıktan sonra haberdar edebilirsiniz
Bekleyelim, sabredelimbekleyen derviş dedikleri benim
Hadi bereketli olsun inşAllah, kaptım çayımı geldimBismillah, hadi bakalım açalım dükkanı
Çayını kapan gelsin, ben burdayım
Major sırasıBende gireyimde sıraya kalabalık görünsün sırada bekler iken ögreniriz ne sırası oldugunu [emoji23][emoji23][emoji23]
Major sırası
Önce Drop kit, daha sonra Major V1.1 çıkacak inşallah.
Belki sonra Minör, efenime ne söyleyim Major Rda Version belki de