• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zahmet vermiyim üstad düşünmeniz bile çok önemli. seçimden sonra izmir buluşmasında deneme fırsatı bulurum diye tahmin ediyorum pek bir şey kalmadı şunun şurasında :) hotcig gt2 ayarında bir şey bekliyorum nasıl benzerlik var mı

Öm açık istediğin zaman mesaj atman yeterli. İzmir’deki abilerimizden elbette yakalarsın birini :)

Hotcig değil de orijinalini denemiştim. Sıkılık anlamında ortada buluşabilir fakat çok benzer olduğunu söyleyemem özellikle aroma anlamında.

O, 4 sayılmaz canım. Normal sayılır. 2+2 üstadımız da ki. Yanlış hatırlamıyorsam yenge hanım ve kendisi yedekli kullanıyor. Bu arada Majoru merak eden Ankara li dostlardan bu akşam ki Ankara gurubuna buluşmasına gelebilen olursa deneyebilirler.

kaç para ulan bir major diye diye bu hallere geldik :)
O, 4 sayılmaz canım. Normal sayılır. 2+2 üstadımız da ki. Yanlış hatırlamıyorsam yenge hanım ve kendisi yedekli kullanıyor. Bu arada Majoru merak eden Ankara li dostlardan bu akşam ki Ankara gurubuna buluşmasına gelebilen olursa deneyebilirler.
hatuna orjinal diye klon tile aldım üstad majorlara çöktüm.orda burda 800 liralık atomizerim var diye hava atıyor :)

Geri