• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods Hocam hoş geldin yahu. Sonunda diyorum :) Az bunaltmadım sizleri affedin yeniden :p Sabırsızlıkla bekliyorum üretimin bitişini siz buradaysanız biz de buradayız :D Abiler kızmasınlar 1 adet major dahi yok elimde nasıl istediğimizi @Uzi Mods hocam bilir :D Almak için sabırsızlanıyorum bakalım umarım nasip olur bizlere, tekrardan sefalar getirdin hocam :)

@uzimail taciz maili atıp duruyordum hocam major hocam major diye çıkarsa kaçırmadan alayım düşüncesiyle, şimdi burdan yazdiklarinizi okuyunca içim rahatladı:) şimdi drop kit çılacak sonra major 1 ve 1.1 cikacak ama majorler ciktiginda drop kitte hala bulunabilecek mi hocam?

yanarım yanarım fırsatım varken bu atomizeri alamadığıma yanarım :/

siteden siparişi verdik ödeme kısmına geldik öğrenim kredisi de yatmamış para yok. bari dedim arkadaşlarıma aldırayım da deneriz. onlar da mırın kırın etti fanboyluğuna yandıklarım:cautious: napayım mail attım artık. üstad dedim sipariş geçtik ama maddi sıkıntılar var iptal ediyorum benim yüzümden stok düştün kusura bakma inşallah mağdur olmazsın. sonra deneme fırsatım bile olmadı

şimdi bana diyorlar ki drop kit geliyormuş. major yok öğrenim kredisi hepten kesildi... almanlar kaybedince yenilmiş sayılan osmanlı gibiyim. :(

edit: dostlar bu trajikomik hikayeyi gülüp geçelim diye yazdım sizi de üzmek için değil :)

Son düzenleme:
yanarım yanarım fırsatım varken bu atomizeri alamadığıma yanarım :/

siteden siparişi verdik ödeme kısmına geldik öğrenim kredisi de yatmamış para yok. bari dedim arkadaşlarıma aldırayım da deneriz. onlar da mırın kırın etti fanboyluğuna yandıklarım:cautious: napayım mail attım artık. üstad dedim sipariş geçtik ama maddi sıkıntılar var iptal ediyorum benim yüzümden stok düştün kusura bakma inşallah mağdur olmazsın. sonra deneme fırsatım bile olmadı

şimdi bana diyorlar ki drop kit geliyormuş. major yok öğrenim kredisi hepten kesildi... almanlar kaybedince yenilmiş sayılan osmanlı gibiyim. :(

edit: dostlar bu trajikomik hikayeyi gülüp geçelim diye yazdım sizi de üzmek için değil :)

Kardeşim denemen için göndereyim. Ömden adres bilgilerini göndermen yeterli.

@Uzi Mods hocam ürünleriniz malesef piyasa değerinin üstünde satılıp hala daha işin kurnazlığı yapılıyor. Sizin de üzüldüğünüzü biliyoruz bu konuya. Drop kit öncesi keşke belli bir üretim piyasaya sürülseydi. Yoğun çalıştığınızı da öğrendik. Makinelerin durumu, şartlar ve benzeri durumlar. Major sahibi olmayanları da üzmeyin derim :) Uygun bir şeyler bulamıyoruz, elimizden yedekte olanları çıkardığımız oluyor. Belli bir tarih veremez misiniz? Ona göre hazır etsek durumları bizler de.

Son düzenleme:
Geri