@Uzi Mods sizi tebrik etmek istediğim bir konu daha var, yazmadan edemedim.
Ben yaklaşık 3-4 senelik Mtl'ci bir buharcıyım, çoğumuz gibi esigaraya Pico+Melo ikilisiyle başlayıp kısa sürede DL içimin bana göre olmadığına karar verdim. İlk Mtl atomizerim Troy V3 rda oldu. Daha sonraları bi dünya Rta denedim, denedim de denedim. Ama hep bir şeyler eksikti atomizerlerde.
Ya hava girişleri çok büyüktü, ya coilin altındaki hava girişine aparat lazımdı, orasına bant çek şu tarafa kürdan sapla derken yıldım
Sonra Major bi geldi elime, tabi alışmışız Mtl denen Rta'lara ayar çekmeye, bakıyorum bunun neresine ne modifiye lazım diye
Yaptım ilk sarımı dedim hava delikleri kapalı bi çekeyim de kaçak ne kadarmış bi görelim, bi çektim beynim ağzımdan çıkıyordu
Alla alla bu işte bi yanlışlık var hava kaçaksız atomizer mi olurmuş dedim, bi daha çektim ı-ıhh yok.
En küçük deliğe aldım atomizeri ve o günden bu yana hiç değiştirmeden tek ayarla içmeye devam ediyorum.
Herhangi bir modifiye gerektirmeyen, en büyük delikte dahi DL atomizere dönüşmeyen "Safkan" bir Mtl Rta altına attığınız kocaman imza için sizi bir kez daha tebrik ederim...