• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben makul ücreti olan ancak bu kadar zor bulunan çok ato görmedim. Bu işinizi başardığınızın bir göstergesi olsa gerek. Ben deneme fırsatı bulamadım. Sağolsun bazı kardeşlerim (onlar kendini biliyor 3.yü falan kovalayanlar) ikinci el ilanlarında 10 sn de işi bitiriyorlar. sıra bize gelmedi. Nasipse yeni üretiminizde bende ürününüzden temin edecekler arasındayım. Bu Girişiminiz ve başarınız için sizi tebrik ederim.

Teşekkür ederim bundan sonra ilk satışlarımı buradan yapmayı düşünüyorum sitedeki arkadaşlar yararlandıktan sonra dışarıya satışları acıcam. İnanmazsınız üretici benim ama elimde 2 tane kaldı :)

@Uzi Mods hazır buradayken sorayım, konudaki ilk mesajda gördüğüm sondan 2 atomizerin tankları bubble cam mı ben mi yanlış görüyorum :)

@Uzi Mods sizi tebrik etmek istediğim bir konu daha var, yazmadan edemedim.
Ben yaklaşık 3-4 senelik Mtl'ci bir buharcıyım, çoğumuz gibi esigaraya Pico+Melo ikilisiyle başlayıp kısa sürede DL içimin bana göre olmadığına karar verdim. İlk Mtl atomizerim Troy V3 rda oldu. Daha sonraları bi dünya Rta denedim, denedim de denedim. Ama hep bir şeyler eksikti atomizerlerde.
Ya hava girişleri çok büyüktü, ya coilin altındaki hava girişine aparat lazımdı, orasına bant çek şu tarafa kürdan sapla derken yıldım :(
Sonra Major bi geldi elime, tabi alışmışız Mtl denen Rta'lara ayar çekmeye, bakıyorum bunun neresine ne modifiye lazım diye :) Yaptım ilk sarımı dedim hava delikleri kapalı bi çekeyim de kaçak ne kadarmış bi görelim, bi çektim beynim ağzımdan çıkıyordu :D:D
Alla alla bu işte bi yanlışlık var hava kaçaksız atomizer mi olurmuş dedim, bi daha çektim ı-ıhh yok.
En küçük deliğe aldım atomizeri ve o günden bu yana hiç değiştirmeden tek ayarla içmeye devam ediyorum.
Herhangi bir modifiye gerektirmeyen, en büyük delikte dahi DL atomizere dönüşmeyen "Safkan" bir Mtl Rta altına attığınız kocaman imza için sizi bir kez daha tebrik ederim...

:) bu hikayeye yakın bir şeyler yaşadıktan sonra Atomizer yapımına başladım bende hava kaçağı, ıslık, mtl kit vb derken Major oluştu. Asıl ben teşekkür ederim sağlıkla kullanın

tabi bir de şey var onu da yazayım aklıma gelmişken :D
Bunun buharı sıcak oldu alın size uzun bacalı farklı kit, driptip tam olmadı sanki alın size farklı malzemeden driptip vs. olaylarına girmediniz oradan da + puanları topladınız.
Belki bu kadar sorunsuz bir atomizer üretmek sizin açınızdan mali anlamda hoş olmamıştır ama kullanıcıdan acayip dua aldığınız kesin ;)

Sitemde fark ettiyseniz yedek parça satışını hiç yapmadım çünkü ücretsizdi cam, oring, driptip dahi ekstra isteyene ücretsiz gönderdim yapılan iyilik söylenmez ama istismar edenler oldu 2. elde satarken daha fazla ücrete sattılar bundan sonra cüzzi miktarda olsa ücretli yapmayı düşünüyorum

Sitemde fark ettiyseniz yedek parça satışını hiç yapmadım çünkü ücretsizdi cam, oring, driptip dahi ekstra isteyene ücretsiz gönderdim yapılan iyilik söylenmez ama istismar edenler oldu 2. elde satarken daha fazla ücrete sattılar bundan sonra cüzzi miktarda olsa ücretli yapmayı düşünüyorum
Hakkınızdır (y) sözüm meclisten dışarı ama bizim insanımız maalesef böyledir, sever iyi niyeti suistimal etmeyi ?

Geri