• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods
Majörlerde akrilik tank kullanmıştınız. Ancak Melo 3 (4 ml) ve benim de kullanmakta olduğum KangerTech SUBTANK Mini cam tankı, minik bir iyileştirmeyle (kalın oring veya topcap ve deck oringi altına 5-6 tur dikiş ipliği sarmak) rahatlıkla kullanılabiliyordu. Ve inanın akrilik tanka göre hem daha şık, hem de sanki daha sağlıklı oluyor. Ayrıca çoğu kullanıcının aklına gelebileceği gibi dayanıksız da değil. 7 ay da, 2 Majörde sadece 1 tane cam kırdım.
Bu vesileyle sormak isterim;
-Yeniden Majör üretimde cam tank kullanmayı düşünüyor musunuz?
-Drop kitler cam tank ile mi gelecek?
- Ürünlerinize fanatiklik seviyesinde bağlı olan biz fanilerden 3-5 kişiyi kurayla seçerek, yeni projelerinizde tester olarak kullanmayı düşünüyor musunuz? :)

@Uzi Mods ustam ürününüzü daha deneme fırsatı bulamadım çünkü ürün yok satıyor.buda demek oluyor ki ATO hakkını veriyor ve alanlar kolay kolay elinden çıkartmıyor.bunu yapmak büyük bir başarı tebrik ederim.
Nacizane tavsiyem azda olsa sürekli veya parti parti üretim yapmanız.
Bu şekilde yaparsanız en azından buhar dünyasında insanlar majör eksikliği yaşatmamanız.kolay gelsin????

Güzel bir atomizer ile piyasayı sallayacağınızı düşünüyorum açıkcası diğer yerleri üretimlerine aksine yedek parça olayındaki tavrınızdan dolayı bir kaç kere muhabbetimiz oldu açıkcası bir majör serisi daha beklemekteyiz en azından bizleri üzmeyecek fiyatlar ile güzel bir fiyat performans ön talep açılabilir diye düşünüyorum.

Geri