• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki gündür majorlüyüm valla büyük keyif, boğaza tekme atmıyor ama doyum ve aroma hissiyatı gerçekten çok kaliteli. Üstadım drop kit de yapsa major de yapsa alınır artık:)

Artık drop kit İcin detaylı bilgi isteriz uzi mods kaç ml olacak felan biraz bilgi bitmiş hali varsa onları da görsek fena olmaz

Son düzenleme:
Gelecek olan drop kıt ilk versiyona uyumlu olacak mı yoksa 2. Versiyona mi uyumlu sadece

v1 ve v1.1 2 sinede uyumlu

Majorler ne zaman gelecek birde ona yaklaşık bir tarih verseniz ;)

Major için biraz zaman gerekiyor kararsız kalıyorum farklı projelerde var aslında çizilmiş hayata geçmeyi bekleyen

Artık drop kit İcin detaylı bilgi isteriz uzi mods kaç ml olacak felan biraz bilgi bitmiş hali varsa onları da görsek fena olmaz

drop kitleri işlemeyi seçim günü bitirmeyi düşünüyorum polisaj 1 gün sürer ama lazer ve kutu işlemleri için süre veremiyorum :)

( Peçeteye sarıp yolluycam buradaki arkadaşlara :) )

Major için biraz zaman gerekiyor kararsız kalıyorum farklı projelerde var aslında çizilmiş hayata geçmeyi bekleyen

drop kitleri işlemeyi seçim günü bitirmeyi düşünüyorum polisaj 1 gün sürer ama lazer ve kutu işlemleri için süre veremiyorum :)

Ne zaman satışa girer acaba bir bilgi verebilir misiniz

Seçimden sonra bahar gelecek Majör sahipleri için. (amacım polemik değil. Lütfen yazdığım yanlış anlaşılmasın)
Madem bu kadar yaklaştık Drop kitlere, Sevgili @Uzi Mods satış fiyatını da belirleseniz de biz de ufaktan alış listesine kaydınızı yaptirsak. Hatta paralarimizi falan göndersek...

Seçimden sonra bahar gelecek Majör sahipleri için. (amacım polemik değil. Lütfen yazdığım yanlış anlaşılmasın)
Madem bu kadar yaklaştık Drop kitlere, Sevgili @Uzi Mods satış fiyatını da belirleseniz de biz de ufaktan alış listesine kaydınızı yaptirsak. Hatta paralarimizi falan göndersek...
Sorayım sorayım dedim utandım da, ama artık sorayım, tamam alacam bende ama bu drop kit nedir ne alıyoruz acaba, varsa da bunu açıklayan bi bölüm ben göremedim sanırım...

Sorayım sorayım dedim utandım da, ama artık sorayım, tamam alacam bende ama bu drop kit nedir ne alıyoruz acaba, varsa da bunu açıklayan bi bölüm ben göremedim sanırım...
Elimizdeki Majorlerin decklerinin üzerine takılacak bir kısaltma kiti.
Cam veya mika tank, topcap ve chimney (yanma odası) den oluşacak. Muhtemelen driptipi opsiyonel olacak. Bu kit sayesinde alttan doldurmak daha kolay olacak. Üstten doldurmak iptal olacak. Daha hafif ve daha şık olacak. Eğer chimney yapısı değişiyorsa (kısalıyorsa) daha yoğun bir aroma hissiyatı yaşanabilir. Benim tahminim bu yönde. Satın alma amacım, elimdeki atomizeri daha hafif ve likit dolumu daha kolaylaştırmak.
Bir fikir edinmeniz adına (drop kit) Spica pro helix kit incelemelerine bakabilirsiniz. Sanırım benzer bir mantık olacak. (Reklam veya yönlendirmeye giriyorsa diğer üreticinin ismi olan kısım kaldırılabilir) @Uzi Mods

Geri