bunlar güzel sorularDrop kıt tank ile birlikte mi gelecek hava yüzüğü iptal mi olacak gecme bir tank mı olacak yanı chimney ile birlikte @Uzi Mods
drop kit genel mantığı itibariyle zaten atomizeri küçültür.bu nedenle tank ile gelecek.hava yüzüğü neden iptal olsun ? Zaten olması gibi bir ihtimal söz konusu değil.öyle birşey yapabilmek için deck de yeniden yapılmalı.tank geçme olacaktır ancak deck in yapısı nedeniyle baca zaten geçmeli olamaz.mantıklı yaklaşırsak zaten tüm sorularınız cevaplanıyorDrop kıt tank ile birlikte mi gelecek hava yüzüğü iptal mi olacak gecme bir tank mı olacak yanı chimney ile birlikte @Uzi Mods
Hava yüzüğünde anlam veremediğim bir kaçak var rakam vermek olursa 0.5 vardır parmağım ile kapatınca sorun olmuyor tabiki hava kanalına gelmiyor yani kapalı hava kanalını parmağım ile kapatınca kesiliyor hava kaçağı cozum olur diye bilgi istedim de varmı böyle sorun yaşayan v1 dedrop kit genel mantığı itibariyle zaten atomizeri küçültür.bu nedenle tank ile gelecek.hava yüzüğü neden iptal olsun ? Zaten olması gibi bir ihtimal söz konusu değil.öyle birşey yapabilmek için deck de yeniden yapılmalı.tank geçme olacaktır ancak deck in yapısı nedeniyle baca zaten geçmeli olamaz.mantıklı yaklaşırsak zaten tüm sorularınız cevaplanıyor
oringleri değiştirdiğinizde düzelecektir.olmazsa kullanmadığınız 2 deliği base içerisinden bir şekilde kapatınHava yüzüğünde anlam veremediğim bir kaçak var rakam vermek olursa 0.5 vardır parmağım ile kapatınca sorun olmuyor tabiki hava kanalına gelmiyor yani kapalı hava kanalını parmağım ile kapatınca kesiliyor hava kaçağı cozum olur diye bilgi istedim de varmı böyle sorun yaşayan v1 de
Oringleri değiştim düzelme yokoringleri değiştirdiğinizde düzelecektir.olmazsa kullanmadığınız 2 deliği base içerisinden bir şekilde kapatın
dediğim gibi etiketleme kağıdıyla base in içinden kullanmadığınız delikleri kapatırsanız çözüm olacaktırOringleri değiştim düzelme yok
Etiketleme kagidi derken ustaddediğim gibi etiketleme kağıdıyla base in içinden kullanmadığınız delikleri kapatırsanız çözüm olacaktır
şişelerin üzerine yapıştırılan etiketler varya,onların miniklerinden alıp istediğiniz ölçüde kesip içeriden yapıştırınEtiketleme kagidi derken ustad
Tamamdır ustad deneyeceğim teşekkürler ?şişelerin üzerine yapıştırılan etiketler varya,onların miniklerinden alıp istediğiniz ölçüde kesip içeriden yapıştırın