slawes
Community
emanet mtl ile devam o zamanKalır hocam bakma sen yazılan çizilene ilk çıkacak olan drop kit sonrasında majör çıkacak--mış.
sosyalde bir iki kere kaçırmışlığım var kıl payı belkide siz daha şanslısınızdır.
aramaya devam
emanet mtl ile devam o zamanKalır hocam bakma sen yazılan çizilene ilk çıkacak olan drop kit sonrasında majör çıkacak--mış.
sosyalde bir iki kere kaçırmışlığım var kıl payı belkide siz daha şanslısınızdır.
aramaya devam
Hocam yukarıdaki görselde sol taraftaki fazlalık. Camı kırık, driptipi kayıp, bir de oringler yenilenecek. Dilerseniz gönderebilirim.?@Uzi Mods Üstadım bir sorum olacaktı,
Şimdi benim major'um yok malesef, şimdi ilk olarak drop kit çıkacakmış haliyle almam bir işime yaramayacak sonrasında ise major satışı olacakmış. Peki majorları drop kit ile birlikte satmayı düşünüyor musunuz yoksa almak isteyen ayrı ayrı mı alacak
Hocam onun boğaz vurumu düşük olur yaselde sol tarafta
Destek lazım mı?! ?4 iş birden idare etmeye çalışıyorum tek olunca da biraz aksaklıklar oluyor
ben son zamanlarda siteye girmekte zorlanıyorum arkadaşlar.
3 farklı tarayıcıdan denedim, acayip yavaş hatta çoğu zaman hata veriyor site.
bana özel bir durum mu yoksa sizde yaşıyor musunuz ?
bana özelse de söylesinler bilelim, gelmeyiz istemediğimiz yere
Bana şöyle olacak gibi geliyor, drop kit çıkacak bitecek sonra major çıkacak.@Uzi Mods Üstadım bir sorum olacaktı,
Şimdi benim major'um yok malesef, şimdi ilk olarak drop kit çıkacakmış haliyle almam bir işime yaramayacak sonrasında ise major satışı olacakmış. Peki majorları drop kit ile birlikte satmayı düşünüyor musunuz yoksa almak isteyen ayrı ayrı mı alacak
Al benden de o kadar, 1.0'ı çıktığı gibi ilk alan kişilerdenim, ama sonra topcap'i açmaya çalışmaktan gına gelince dayanamayıp satmıştım, bir türlü de 1.1'i almak nasip olmadı. Dediğin gibi olacak büyük ihtimalle ya önce drop kit alıp sonra major'u beklicez yada şansa diyip önce major alıp drop bulmak için dua edicezBana şöyle olacak gibi geliyor, drop kit çıkacak bitecek sonra major çıkacak.
Yeni major alan (Tahmini 3-4 dır bekleyen ekip) ekip bi 3-4 ay da drop için bekleyebilir
Ben de 1.0 çıktığı gün almıştım, hava kanallarının oradaki oringler çıldırttığı için 2 hafta sonra satmıştım, tabiki pişman oldum