• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Uzi Mods Üstadım bir sorum olacaktı,
Şimdi benim major'um yok malesef, şimdi ilk olarak drop kit çıkacakmış haliyle almam bir işime yaramayacak sonrasında ise major satışı olacakmış. Peki majorları drop kit ile birlikte satmayı düşünüyor musunuz yoksa almak isteyen ayrı ayrı mı alacak

Şimdi benim major'um yok malesef, şimdi ilk olarak drop kit çıkacakmış haliyle almam bir işime yaramayacak sonrasında ise major satışı olacakmış. Peki majorları drop kit ile birlikte satmayı düşünüyor musunuz yoksa almak isteyen ayrı ayrı mı alacak
Hocam yukarıdaki görselde sol taraftaki fazlalık. Camı kırık, driptipi kayıp, bir de oringler yenilenecek. Dilerseniz gönderebilirim.?

ben son zamanlarda siteye girmekte zorlanıyorum arkadaşlar.
3 farklı tarayıcıdan denedim, acayip yavaş hatta çoğu zaman hata veriyor site.
bana özel bir durum mu yoksa sizde yaşıyor musunuz ?
bana özelse de söylesinler bilelim, gelmeyiz istemediğimiz yere ;)

ben son zamanlarda siteye girmekte zorlanıyorum arkadaşlar.
3 farklı tarayıcıdan denedim, acayip yavaş hatta çoğu zaman hata veriyor site.
bana özel bir durum mu yoksa sizde yaşıyor musunuz ?
bana özelse de söylesinler bilelim, gelmeyiz istemediğimiz yere ;)

bende bir sorun yok hocam sabah iş başı ile birlikte açıyorum akşam 17:00 a kadar takılıyorum ne girişte nede sitede kasma etme bişey yok

Bana şöyle olacak gibi geliyor, drop kit çıkacak bitecek sonra major çıkacak.

Yeni major alan (Tahmini 3-4 dır bekleyen ekip) ekip bi 3-4 ay da drop için bekleyebilir :)

Ben de 1.0 çıktığı gün almıştım, hava kanallarının oradaki oringler çıldırttığı için 2 hafta sonra satmıştım, tabiki pişman oldum :D

Bana şöyle olacak gibi geliyor, drop kit çıkacak bitecek sonra major çıkacak.

Yeni major alan (Tahmini 3-4 dır bekleyen ekip) ekip bi 3-4 ay da drop için bekleyebilir :)

Ben de 1.0 çıktığı gün almıştım, hava kanallarının oradaki oringler çıldırttığı için 2 hafta sonra satmıştım, tabiki pişman oldum :D
Al benden de o kadar, 1.0'ı çıktığı gibi ilk alan kişilerdenim, ama sonra topcap'i açmaya çalışmaktan gına gelince dayanamayıp satmıştım, bir türlü de 1.1'i almak nasip olmadı. Dediğin gibi olacak büyük ihtimalle ya önce drop kit alıp sonra major'u beklicez yada şansa diyip önce major alıp drop bulmak için dua edicez :D

Geri