Türk
Council
İşim olmazOnu ramoya söyle![]()

Cümlenin giriş kısmı güzel de, sonlara doğru işin rengi değişiyor. Hep böyle ful bilek oluyor sağlar sollar, göz gözü görmüyor.Kesinlikle katılıyorum, full black bir set harika olurdu
İşim olmazOnu ramoya söyle![]()
Cümlenin giriş kısmı güzel de, sonlara doğru işin rengi değişiyor. Hep böyle ful bilek oluyor sağlar sollar, göz gözü görmüyor.Kesinlikle katılıyorum, full black bir set harika olurdu
İşim olmazİban versin, adres istesin abi.
Cümlenin giriş kısmı güzel de, sonlara doğru işin rengi değişiyor. Hep böyle ful bilek oluyor sağlar sollar, göz gözü görmüyor.
Oo Almora diyosunİyiler siyah giyer ????????
@hasakcicek abi gelişmeleri takip ediyorsun değil mi?
yok yahu , şu baslığı bi baştan okumam lazim, Konyalılar kötü iş yapmazlar
bu arada mey le seni çekiştirdik biraz önce, arkandan kötü kötü konuştuk dedim![]()
Talep listesine yazdıraydınız bari isminizi,
kalmaz sonra uzaktan bakarsınız.
Demedi demeyin. ????
üstad haklısınız, Ama bende şu anda hep üst düzey atolar var, bir karar verdim, elimdekilerden daha iyisi olmadıkça almayacağım. Merak iyice basarsa @onepuffman kardeşime baskın yapar, denerim![]()
Bir çok paylaşımınızı ilgiyle takip ettim, ediyorum üstadım. Çok faydalandım külliyatınızdan, selamlar.üstad haklısınız, Ama bende şu anda hep üst düzey atolar var, bir karar verdim, elimdekilerden daha iyisi olmadıkça almayacağım. Merak iyice basarsa @onepuffman kardeşime baskın yapar, denerim![]()
İste her gün tam olarak bu ruh hali ve heyecan ile giriyorum sayfaya...Bir çok paylaşımınızı ilgiyle takip ettim, ediyorum üstadım. Çok faydalandım külliyatınızdan, selamlar.
En nadide atoların elinizde olduğunu bir çok kişi bilir.
Bizdeki majör fanatikliği apayrı bir muhabbet hocam.
Tamamen amatör bir ruhla üretim yapıyor @Uzi Mods usta. Asıl işinden arta kalan zamanlarda, fırsat buldukça. Her parti üretimden sonra bu son olsun dediği halde ısrarlara dayanamayıp tekrar tornanın başına geçiyor adam. Majör bekleyenler ile düzenli irtibat halinde. Üretim safhasında arada bir ucundan kıyısından görseller paylaşarak olaya bir de heyecan katıyor.
Pek õyle aman aman bir ato gibi görülmeyebilir belki ama işin içinde amatörlük ve samimiyet olunca majörü eline aldığında kendini õzel hissediyor insan. Bir nevi şahsa özel üretim gibi bir etki oluşuyor.
@onepuffman hocamın yerinde olsaydım, yanına bile yaklaştırmazdım sizi hocam. Merakınız tavan yapsın.????
Görüyoruz hocam, siz de fedakârca karnavalın havai fişekçisi görevini yapıyorsunuz zaten.????İste her gün tam olarak bu ruh hali ve heyecan ile giriyorum sayfaya...
Genessis ato yani.....Dikey coil + TAF (Top Air flow) le zypher'in üstten hava beslemeli yandan coile iletmeli versiyonu gibi, kafamda ufak bir tasarım var da bir türlü çizime dökemedim.