• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynı şehirde olup bu kadar zamandır görüşememek bizim ayıbımız ama nasip diyelim üstadım :)
Sözüm olsun drop kit çekilişten bana çıkarsa bir akşam ben getireceğim bulunduğun yere.O zaman şeytanın bacağını kırarız en azından

Olaya yabancıyım. Major Rta bana hiç yakın gelmedi. Bilmiyorum içimini de. Pod alacaktım beklemelimiyim?

Aynı şehirde olup bu kadar zamandır görüşememek bizim ayıbımız ama nasip diyelim üstadım :)
Sözüm olsun drop kit çekilişten bana çıkarsa bir akşam ben getireceğim bulunduğun yere.O zaman şeytanın bacağını kırarız en azından

vallaha sorma üstadım nasıl bir şeytan bacağı ise bir türlü kırılmadı :D inşallah hayırlısı olsun diyelim :)
ama görüşmek için illaki drop kit i beklemeyelim hocam gel görüşelim bir gün ya bu kadar zor olmasa gerek :D

Kadife bildiğimiz kumaş olan di mi? Dremel ucuna nasıl bağlıcaz? Bu pastadan ne kadar kullanmak lazım. Uzun lafın kısası müsait bir zamanda biraz daha açıp bi kaç tüyo verir misiniz?

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
selam
hocam dremel varsa yumuşak ucu takıp parlatıyorsun.
dremel yoksa kadife bir bezle parlatıyorsun tbi biraz kol yoruluyor.

miktar 304 çelik olduğundan daha basit de olabilir zorda olabilir bu yüzden miktar konusunda birşey diyemeyeceğim.
bir kuyumcu yada gümüş tamircisi bulun 5 dk da yaparlar uğraşmam diyorsan.
ben muhtemelen öyle yapıcağım. :)

Geri