yobb
Council
Bi salın adamı, drop mevzuu bitti şimdi de majör mü başlayacak
ya sen neden böyle yapıyon biz zaten majör derdindeyiz yaw bırak tadını çıkara çıkara majörümüzü kovalıyalım ?
Bi salın adamı, drop mevzuu bitti şimdi de majör mü başlayacak
Yarın ki çekilişten gelecek Drop Kite benim de Majör almam gerekecek. Ne de olsa eldekilere Drop aldık...yok millet şimdi drop telaşında ya o yüzden çok ses etmiyoruz bi drop çılgınlığı bitsin o zaman sayfaya çökücez resmen ? ?
o zamana kadar üstad @Uzi Mods a bulaşmıyoruz ??
çekilişe katılmasakmı. birde çıkacak ondan sonra bekle majör çıksında alalım diye. strese gerek varmıkiYarın ki çekilişten gelecek Drop Kite benim de Majör almam gerekecek. Ne de olsa eldekilere Drop aldık...
O sebeple yarından sonra ben de sizinle beraber Majör yeniden ve hemen üretilsin gurubuna dahil olacağım...
Bence girme abi eğer satın aldıysan. Belki durumu olmayan arkadaşlar var, hem israf hem ayıp olur. Şahsen ben girmeyeceğim.çekilişe katılmasakmı. birde çıkacak ondan sonra bekle majör çıksında alalım diye. strese gerek varmıki
bizimkisi işin esprisi, körüğü. girmeye niyetim yok. aldık gelecek yarın nasıl olsaBence girme abi eğer satın aldıysan. Belki durumu olmayan arkadaşlar var, hem israf hem ayıp olur. Şahsen ben girmeyeceğim.
bizimkisi işin esprisi, körüğü. girmeye niyetim yok. aldık gelecek yarın nasıl olsa
anaaa seni unuttuk dimi. tmm tmm senin için katılayım çekilişlereee bana
anaaa seni unuttuk dimi. tmm tmm senin için katılayım çekilişlere
majör çıkınca dropunda benden hediye oluree bana
Anlaştık.