GURCANN
Community
yoksa 6 sendemi.
yoksa 6 sendemi.
kişke benim ossaaaayoksa 6 sendemi.
hocam yarın dedi ya. gözünden mi kaçtıŞimdi @oXelight üstad bir Drop incelemesi falan yayinlar, sonra kalmaz stokta diye 2 adet Drop siparişi verdim. Umarım buhar sicakligi soguk-ilik arası kaliyordur. Ve boğaz vurumu azalmıyordur.
Ben heyecandan ne yaptığımı biliyor muyum kıymetli abim.hocam yarın dedi ya. gözünden mi kaçtı
Bu hafta içinde bir şeyler olmazsa elde tuttuğum parayla bir avuç dolusu doggy alacağım. Ahan da buraya yazıyom.
majörün yok diye ortalığı karıştırma ordan@Uzi Mods u yormayın artık, adam mesajlar arasından tasnif yapıyor
Mesajlardan adres, telefon, isim, kullanıcı adı, sipariş adedi, toplam stok, paketleme.. Ühüüü, ben olsam 2 ayda anca gelirdi o droplar size.
Ha bide kurban olayım drop nedü yaa.
Abi çok şükür eşim dostum var sağ olsunlar beni atosuz bırakmazlar da senin bu saatte ayakta ne işin var. Senin tevellüt evvel, yat artıkmajörün yok diye ortalığı karıştırma ordan
Abi çok şükür eşim dostum var sağ olsunlar beni atosuz bırakmazlar da senin bu saatte ayakta ne işin var. Senin tevellüt evvel, yat artık
tükkan boş değil. burdayız
ya artık bi düşün yakamızdan drop unuz da geldi bi rahat bırakın usta ile bizi tükanda biraz işimiz var 3-5 majör yapcaz ? ?