• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydınlar heyecanla Drop Kitini bekleyenler ??
Bende dün 18:40 ta Havaleyi geçtim sizce ne zaman elime ulaşır ?
Fb de olduğu gibi bu kargoda da takip no atıyorlar değil mi ?
Teşekkürler ?

Günaydınlar heyecanla Drop Kitini bekleyenler ??
Bende dün 18:40 ta Havaleyi geçtim sizce ne zaman elime ulaşır ?
Fb de olduğu gibi bu kargoda da takip no atıyorlar değil mi ?
Teşekkürler ?
Aksi bir durum olmadığı sürece EFT talimatınız bu sabah 09:30 a kadar gerçekleşmiş olur. sonrasında bankanızı kontrol edip teyit edebililirsiniz.
Takip No olayı firmanın kargo anlaşmasını nasıl yaptığıyla alakalı bir durum. FB gurubu veya Forum olması bir şeyi değiştirmez. Şimdilik bunun hakkında fikrimiz yok.

@Uzi Mods sitesinde güncelleme çalışmaları başlamış.
Ha bugün ha yarın Drop satışları başlayacaktır.
Forum kullanıcılarından almayı düşünen buhardaşlarıma hatırlatmak isterim.
Bu arada fiyatını belki bir parça yüksek bulan arkadaşlar için hatırlatma;
Paket içeriğine ultem driptip de dahil. adet fiyatı 30-40 tl (yerli üretim) olarak satılan bir ürün. Gerçi benim gibi zaten Ultem kullanıcılarına ekstra maliyet oldu ama olsun. Hep @Aslanhan modeli Ultem Majör driptip ile kullanacak değiliz ya :) Bir de orjinal Majör Ultem Driptip ile deneyelim... ;)
Uzi Mods.jpg

Son düzenleme:
@Uzi Mods sitesinde güncelleme çalışmaları başlamış.
Ha bugün ha yarın Drop satışları başlayacaktır.
Forum kullanıcılarından almayı düşünen buhardaşlarıma hatırlatmak isterim.
Bu arada fiyatını belki bir parça yüksek bulan arkadaşlar için hatırlatma;
Paket içeriğine ultem driptip de dahil. adet fiyatı 30-40 tl (yerli üretim) olarak satılan bir ürün. Gerçi benim gibi zaten Ultem kullanıcılarına ekstra maliyet oldu ama olsun. Hep @Aslanhan modeli Ultem Majör driptip ile kullanacak değiliz ya :) Bir de orjinal Majör Ultem Driptip ile deneyelim... ;)
Ekli dosyayı görüntüle 4387

Web sitesi yayında

decki ve afc yüzüğünü drop kitle uyumlu durması için nasıl polisajlayabilirim? veya nasıl parlatabilirim? bilen var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri